RUSKI MILIJARDER SE 5 DANA PRETVARAO DA JE BESKUĆNIK: Ono Što Je Tada Doživio NEĆE NIKAD ZABORAVITI!

Emisija “Tajni milioner” koja je emitovana prije šest mjeseci ugostila je ruskog oligarha Aleksandra Roslijakova. 

On se morao na pet dana pretvarari da je učitelj koji nema kuću, iako svaku zimu provodi na Baliju.

U džepu je imao samo 1.000 rubalja (oko 15 eura).

Jednu noć ruski oligarh proveo je u skloništu za beskućnike „Everybody’s Road“ čiji su osnivači Denis i Elena Tsoi. Nakon boravka ovde, Aleksandar je rešio da ovom paru pokloni luksuznu vilu vrijednu 111.000 eura.

Par je i od luksuzne kuće koju su dobili na poklon napravio sklonište za beskućnike gdje već sada živi 27 osoba. Milioner je svoj drugi poklon dao piscu Arseniju Jankovoskom kojeg je upoznao u skloništu. Aleksandar mu je poklonio stan i ugovor sa izdavačem koji će objaviti njegovu knjigu. Arsenij sada piše knjigu „Druga šansa“ koja će opisati njegov život, uključujući i susret sa Aleksandrom.

Još jedan stan oligarh je poklonio Svetlani Stepanovoj i njenoj deci. Svetlana je prije nego što je upoznala Aleksandra lutala po iznajmljenim stanovima sa četvoro djece i jedine stvari koje su imali su bili krevet i kofer sa uspomenama.

Pored četvorosobnog stana, Aleksandar je Svetlani poklonio i milion rubalja (oko 15.000 eura). Nakon ovog velikodušnog poklona, Svetlana planira da usvoji još dece. Još 15.000 eura ruski milioner poklonio je Andreju i Nataliji, mladoj porodici čije dijete boluje od hidrocefalusa. Lekari ovim mladim roditeljima i dalje govore da ostave dete, ali oni ne odustaju. Novac koji su dobili daće na liječenje djeteta.

Roslijakov je ljudima koje je susreo tokom pet dana učešća u emisiji ostavio velikodušne poklone, a mnogi njegovi prijatelji su mu zbog toga okrenuli leđa. Verovatno su se osjećali uvrijeđenim što nisu oni dobili nešto.

Pogledajte ovu nevjerovatnu priču: