ACA LUKAS PRIZNAO: Nije trebalo da idemo sa Pinka!

ACA LUKAS PRIZNAO: Nije trebalo da idemo sa Pinka!

aca-lukas-1000x0


Folker otkriva da nema namjeru da traži bilo kakav novi ugovor i novčanu nadoknadu u slučaju da „Zvezde granda” pređu sa TV „Prva” na „Pink”, kao što su pisali pojedni mediji, te da je potpuno spreman za nastavak snimanja muzičkog šou programa.


– Atmsofera u žiriju je normalna i sve je pod kontrolom. Nisu istinite priče da sam tražio neki dodatni novac zato što je Karleuša navodno tražila 400.000 eura. Ako je ona to izjavila, sigurno je sumu iznijela u afektu, jer je u svađi sa „Pinkom“. Ja imam dogovor sa Popovićem i sve je u najboljem redu – kaže Lukas  i dodaje:

– Ne želim da ulazim u Popovićeve odluke, ali smatram da u principu nikada nije ni trebalo da odemo sa „Pinka“ – iskren je Lukas, koji ne krije da je velika čast to što je u žiriju tog takmičenja.

-Da se prikazujemo i na „Bejbi televiziji“ ili na „Historiju”, opet bismo bili najgledaniji. Kometa hoće da udari u Zemlju, cijeli svijet ratuje, a narod se pita na kojoj televiziji idu „Zvezde Granda”, ovo je nevjerovatno – kaže Aca, koji ističe da ga apsolutno ne zanima na kojoj će se televiziji emitovati šou.

– Meni je totalno svejedno gdje će biti emitovana emisija. Zašto bih ja bio u depresiji što se milijarder svađa sa milijarderom? Neka taj milijarder bude u depresiji. Ja sam antidepresivan po prirodi – kaže sa osmijehom Lukas, koji zaključuje da je na dosadašnjim snimanjima sve bilo fantastično.

– Ovogodišnji takmičari su odlični i ovo će sigurno biti odlična sezona, gdje god da se emituje – rekao je pjevač.