Bio Je Najlepši Pevač U Jugosaviji, Oženio Je 30 Godina Mlađu, Razveo Se, Danas Prati Samo Jednu Ženu Na Instagramu I OVAKO Izgleda! (FOTO)

Hrvatske pop grupe “Srebrna krila” se svi sećaju. Pogotovo njenog frontmena, velikog zavodnika Vlade Kalembera (60), koji je iz dana u dan, godinama, osvajao srca žena širom bivše Jugoslavije.

Vlado Kalember je nepunih deset godina bio u braku sa 30 godina mlađom hrvatskom violončelistkinjom Anom Rucner (33), sa kojom ima sina, a koja je i danas njegova velika i jedina ljubav, iako su se razveli 2014. godine.

“Vino na usnama” se i danas rado pevuši, kao i brojni hitovi, poput “Ja nisam kockar“, “Ana“, “Otkad si otišla“…

Printskrin: Youtube

 *Printskrin: Youtube

Pevač je odnedavno aktivan na Instagramu, gde objavljuje slike sa sinom i prijateljima, fotografije sa nastupa, kako danas tako i iz mladosti, a zanimljivo je da prati samo jednu osobu – bivšu suprugu Anu.

– U potpuno mirnom i krajnje prijateljskom razgovoru doneli smo zajedničku odluku da nakon gotovo deset godina zajedničkog života krenemo dalje svako svojim putem – navela je Ana u tadašnjem saopštenju, nakon razvoda.

Kalember i toliko godina kasnije ima prepoznatljivo lice, skoro istu frizuru po kojoj ga mnogi pamte, a među lepšim polom i dalje važi za velikog zavodnika i pravog šmekera, pa mnogi često napominju da mu godine nisu neprijatelj…

Prosudite sami…

Ujedno pogledajte i kako je Vlado izgledao dok je bio u “Srebrnim krilima”.

(Izvor: telegraf.rs)