DONJI VEŠ OTKRIVA KARAKTER DEVOJKE: Ono si šta nosiš

Donji veš može mnogo da ti kaže o karakteru devojke sa kojom “imaš posla”. Zato, obrati pažnju. Nije bitno samo koje veličine je njen brushalter, da li se veš lako skida, već i koje je boje, od kakvog je materijala.

Retro veš, onaj što liči na bakin, nose devojke koje ne obraćaju pažnju na “spoljašnju lepotu”. One se ne zaljubljuju u bildere, manekene, “glavne u društvu”. One vole intelektualne tipove, muškarce sa kojima imaju o čemu da razgovaraju. Ali, ako ste pomislili da im seks nije bitan, mnogo ste pogrešili. Donji veš “preskaču” jer im je važnije ono što dolazi nakon svlačenja.Gaćice s porukom ćete zateći na duhovitim devojkama, vedrog i mladalačkog duha, “devojčicama” u duši. Mada, nekada takvim ženama nije samo cilj da vas nasmeju, već i da vam nešto saopšte. Zato, je pažljivo “pročitajte” pre nego što je skinete.

Tange nose žene koje imaju visoko mišljenje o sebi, pre svega o svom telu. Zadovoljne su onim što vide u ogledalu i ne stide, ili jedva čekaju, da to pokažu partneru.Sa ovim devojkama morate biti oprezni – one znaju šta hoće, ako ne uspete da ih zadovoljite ne folirajte se da bi vam pružile drugu šansu.Klasične bele pamučne gaćice vole devojke koje su otvorene i iskrene, a to očekuju i od partnera. Emocije stavljaju na prvo mesto, ali i seks im je bitan, bez obzira na to što donji veš na njima nije baš seksi.

Karneri, mašnice, cvetići… su za romantične žene koje žele da udovolje partneru. Osim upadljivog veša, ona će vas “poslužiti” i mirišljivim svećama, prigušenim svetlom, tihom muzikom.

Upozorenje – možda će tu negde biti i neka plišana igračka, neki meda, maca, kuca, samo da znate ukoliko vam to baš i nije seksi.
Satenski ili svileni veš, “brazilskog” ili bikini kroja, bez mnogo dodataka, čipke, štrasa… jednostavan, a seksi, nose dame sofisticiranog ukusa.One zavode suptilno, ali do kraja. Iako njihov veš nije upadljiv, one same jesu i teško ih je zaboraviti, imajte to na umu.