ERO*SKA ISPOVEST – BILA SAM IZ*EBANA I ZGAŽENA

A sve je počelo prije nekoliko dana kada sam slučajno u historiu dečkova kompjutera pronašla stranicu na kojoj se očito mjesecima zabavljao koristeći ono što je moje. Voljela sam mu pozirati, dopuštati mu da me slika iz svih kutova, golu ili odjevenu u što god bi ga uzbuđivalo, naravno, jer je i mene to p*lilo. Slikao me u svakoj po*i koju možete zamisliti, čak sam mu dopuštala da me slika dok mu ga pu*im i dok me toplom sper**m šprica po mom licu. Voljeli smo te igrice, uvijek bi se oboje jako na**lili i se*s bi bio nezamislivo fenomenalan nakon toga, ali ne, mom dečku to nije bilo dovoljno.
Ono što sam taj dan, kad sam kod njega provela cijelo popodne sama u stanu, za njegovim kompjuterom, u isto me vrijeme i totalno šokiralo, jer je izdao moje povjerenje, a isto tako i začudno uzbudilo. Naime, on je na nekoj stranici za druženje otvorio ženski profil i, kako sam uspjela vidjeti iz poslane i primljene pošte, predstavljao se kao ja pod pseudonimom. Postao je gotovo sve moje slike i dopisivao se sa nekoliko desetaka uspaljenih tipova koji su me komentirali na najprostačkije načine, a on im nije ostao dužan, jer im je slao zaista pohotne i dro**ste poruke, kao da sam zaista pohotna nimfomanka koja ga voli primati od svakoga na sve načine i u svim kombinacijama. Jedna od njemu najdražih maštarija je očito, prema zastupljenosti, bio gangbang. Opisivao me kao da imam jako puno iskustva u tome, kao da sam to puno puta i sa mnogim muškarcima radila. Nakon što sam se oporavila od prvog šoka, obuzelo me bijes, kako je mogao tako kompromitirati moje povjerenje i objaviti sve te slike. Što ako me netko prepozna? Što ako me neki ludi perverzni pomahnitali tip uživo na javnom mjestu uhvati gnjaviti očekujući da sam sve one stvari objavila i napisala ja? Kako mi je to mogao napraviti? Jednostavno, znala sam da mu se moram osvetiti. Zapisala sam korisničko ime i šifru za stranicu, stavila to u torbicu i malo se poigrala. Vidjela sam da je jedan od tipova s kojima se dopisivao u moje ime online i poslala sam mu poruku. Javio se odmah i bez dužeg čekanja počeo sa lascivim porukama aludirajući na moje neobuzdane sek**alne apetite i mogučnost da se dogovorimo oko gangbanga. Bio je iz mog grada i odmah mi je bilo jasno što će mom dečku biti najveća kazna. Odgovorila sam mu da sam spremna to učiniti s njim ako ima prostor i ako dovede još 3 prijatelja. Malo je bio iznenađen i nije mi odmah povjerovao, ali na kraju je pristao. Dao mi je broj mobitela da mu dokažem da sam zaista cura kojom se predstavljam i odmah sam ga nazvala.
– Halo? – rekao je drhtavim, pomalo nesigurnim, ali pravim, dubokim i muškim glasom.
– Ciao, ja sam, Jasmina. Vjeruješ mi sad?
– D-da. Naravno. Onda vrijedi sve za većeras kako smo se dogovorili?
– Da, devet sati kod tebe, ti se samo pobrini za cugu i frendove, ok?
– Da da, naravno. Samo dođi.
– Vidimo se.Poklopila sam slušalicu. Bila sam sva vrela, ne od ljetne vrućine nego zbog svega ovoga u što sam se upustila. Još uvijek sam bila u mogućnosti odustati, nije bilo načina da me nađe, zvala sam sa skrivenog broja, ali znala sam da neću. Večeras ću napraviti nešto najsmjelije i najzločestije što sam ikad u životu napravila.
Odjurila sam doma i istuširala se. Zatim sam odjenula najdroljastiju odjeću koju sam doma imala i eto me sad na putu do drugog kraja grada na nešto što ću i ja, a i moj dečko pamtiti do kraja života. Bez obzira što je pješke do stana u kojem će se sve dogoditi bilo gotovo sat vremena hoda, ipak sam otišla pješke, valjda da skupim još malo hrabrosti.
Napokon sam došla do zgrade u kojoj je živio moj sugovornik sa interneta. Brzo sam pronašla vrata na 2. katu, duboko udahnula i pozvonila. Razgovor koji sam čula unutra trenutak prije nego sam pozvonila odmah je zamro. Mrklu tišinu prekinuli su oprezni koraci, zvuk gledanja kroz špijunku na vratima i zatim otključavanje vrata. Otvorio ih polako, ali širom.
– Ciao, ti mora da si Jasmina?
– Da, ciao.
Pružila sam mu ruku, a on je stajao onako zbunjen kao ukopan na vratima. Trebalo mu je nekoliko sekundi da shvati da bi se trebao rukovati samnom. Bio je visok, malo krupniji, ali ne debel i sve u svemu, zgodan. Nebi ga primjetila u masi, ali svakako mu ništa nije falilo. Kratko ošišana gotovo crna kosa i prodorne smeđe oči krasili su ljepuškasto, ali pomalo grubo muško lice.
– Nećeš me pozvati da uđem?
– D-da da, naravno, uđi.
Pritom me dobro odmjerio, zaustavivši se na mom okruglom du**tu i si**ma koje su poskakivale kako sam hodala. Ušla sam u dnevnu sobu. Tamo su sjedila tri muškarca, svi u ranim dvadesetim, kao i moj sugovornik sa neta. Promotrila sam ih na brzinu, sva trojica su bili prosječnog izgleda i sve u svemu, mogla sam puno gore proči. Sva trojica su me gutala pogledom. Osjetila sam napetost u zraku. Jako sam se uzbudila, trnci su mi jurili kičmom gore dolje i osjetila sam da mi se pi**ica vl*ži samo od atmosfere i situacije u kojoj sam se našla.
– Da te upoznam, ovo su Nenad, Saša i Tomislav. Ja sam Slobo, nisam ti ni rekao svoje ime.
– Drago mi je, ma nisu imena večeras ni bitna, bitno je ono zašto smo tu – rekla sam ne čekajući previše bojeći se da se možda ne uplašim svega i poželim se povući. Nema povlačenja, učiniti ću to.
– Imaš fotić? Željela bi da sve ovo što ćemo raditi i slikamo, ok?
– Naravno, imam, vrlo rado, uh… – mucao je Slobo malo još uvijek zbunjen i pod tremom. Ostali dečki su sjedili, šutili i pili svoje piće.
– Hoće li netko dati dami neku cugicu, da se malo opustimo? – upitala sam i za trenutak mi je u ruci stajala čaša sa nekakvih whiskeyom i ledom, a dodao mi ju je Tomislav, koji je bio za glavu viši od mene, sav dl**av i mišićav, puno zgodniji nego što sam na prvi pogled primjetila.
Sjela sam na trosjed između Nenada i Saše i otpila iz čaše. Započeo se neki razgovor, sudjelovala sam, ali nisam puno čula jer nisam mogla prestati misliti na ono što slijedi. Čaše su se punile čim bi se ispraznile, pa tako i moja. Malo sam se opustila, prebacila nogu preko noge i naslonila se na naslon. Dečkima nije promakao prizor mojih potpuno otkrivenih nogu, jer mi se suknjica još više zadigla kad sam prekrižila noge. Slobodnom rukom sam počela milovati Saši butinu. Bio je malo deblji, ne predebel, a batina mu se ocrtavala kroz hlače. Nasmješila sam mu se, spustila čašu na stolić pred nama i počela mu milovati k**ac preko hlača. Drugom rukom sam uhvatila i Nenadov. Slobo je odmah počeo slikati, a Tomislav je stao iza mene i naslona i počeo mi trljati bra***ice na sis**a preko topića. Zastenjala sam, to me uvijek dodatno p**ilo. Saša i Nenad su se u međuvremenu oslobodili svoje odjeće i sjedili do mene, svaki sa svoje strane, a ja sam im lagano milovala i dr**la kur**ve. Tomislav se nagnuo od iza i počeo me strasno ljubiti u usta, jezici su nam se preplitali, a rukama mi je sada njezno mazio s**e.
– Hej, pa neću ja samo slikati valjda? – pobunio se Slobo i kleknuo pred mene, raširio mi noge i zadigao su**jicu. – Opa, mala ne nosi gačice he he. – rekao je i počeo mi trljati pič**cu sa 2 prsta, po valjskim usnicama i između vanjskih i unutarnjih. – O ho ho, pa ovdje imamo pravu Nijagaru.
Pogledala sam dolje i zaista, iz pi**ice mi je curilo, otvorila se i rascvjetala kao ruža. Slobo mi ju je počeo li**ti. Njegov jezik bio je tako mekan i vla*an, a opet tako žustar i totalno me napalio.
Saša se ostao i sa strane mi nabio svoj k**ac pred nos.
– P**i ga malo, droljice, znam da to želiš.
Otvorila sam usta i rukom ga približila. Počela sam mu ga li**ti. Odmah mu se, sa druge strane pridružio i Nenad.
– P**i ga malo i meni, vidi ga kako je lijep – kroz smijeh je rekao Nenad. Za razliku od Saše imao je predivan, dugačak i debel komad k**ca ocrtan žilama i više nisam mogla izd**ati. Skliznula sam sa trosjeda na tepih, na koljena i usput skinula top.
– Wow imaš dobre s**e mala – rekao je Slobo i počeo mi ih žustro mijesiti i trljati. Sva četvorica su stajala oko mene potpuno gola sa uzdignutim kur**vima. Počela sam im ih pohotno pu**ti, liz*ti, si*ati, uvlačiti ih u usta i ispuštati, moja nap**enost i činjenica da radim nešto jako zločesto natjerala me da izgubim kontrolu i puš** kao gladna kujica kojoj su ovo zadnji kur***i koje je vidjela u životu. Dečki su se potpuno oslobodili i počeli sa zločestim riječima, što mi nije ni najmanje smetalo.

– Si**j ga kujo, si**j mi ogromnu ku****u.
– Oooooo da, liži ga, voliš ku**c, jel tako?
– Mmmmm kako si dobra, drol***a mala, pu****ca ku**a.
Nisam ni znala više tko je što govorio, ionako im nisam mogla puno odgovarati sa ustima punim njih***h ku**eva, a dirty talk me dodatno na**lio pa sam se rukom počela trljati po mokroj p**kici. Aparat je škljocao, blic blicao, a meni nije najmanje smetalo sve to. Htjela sam dokaze da ovo zaista radim.
Pu**nje na koljenima, tako ponizno i prljavo, na**lilo je i dečke, pa sam, dok sam mu pohotno sis**a glavič istovremeno mu u ustima piercingom na jeziku prelazeći po donjoj strani, osjetila da bi Nenad mogao brzo i ispucati svoj metak u moja usta. Nisam to htjela tako, pa sam ga izvadila iz usta i rekla im:
– Sad želim da me dobro izje**te.
Nisam im trebala dva puta reći. Tomislav me podignuo i postavio na sve četiri na rub trosjeda. Saša se odmah namjestio naprijed da mu nastavim pu**ti ne baš veliku, ali lijepu de*elu kur**nu, a Tomislav mi je raširio noge i podigao g**u pa je moja gladna pič***a gledala u njega razjap**na i mokra. Strpao mi ga je cijelog, do kraja u jednom trzaju. Krik mi je utomio Sašin ku**c koji mi je bio u ustima, Nenad mi je dirao s**e i lupkao me po obrazima i uhu svojim uzdignutim i mokrim ku**em dok je Slobo sve to slikao. Tomislav me uhvatio za bokove i gurao mi svoj k**ac, je**o me sad već dobrim tempom, žestoko, baš kako mi je sad trebalo. Ku**c u ustima bio je tvrd i slinio je jako, izvadila sam ga i malo ga zamijenila Nenadovim. Tomislav me nekoliko puta pljesnuo po g**i.
– Sviđa ti se tako, kujice, sviđa ti se kad te pljeskam? Sviđa ti se kako te je**m? Dobro te je**m? Reci mi. – govorio je Tomislav, a ja sam između kur**va koje sam primala u usta vikala “Da, daaaa, sviđa mi se, jebi me jače, ja sam vaša mala d**ljica”.
Slobo je ostavio aparat na miru i gotovo odgurnuo Tomislava, okrenuo me na leđa i stavio mi ga u pi**icu, trljajuči mi k**tić palce.
– Aaah aaaaaah nemoj, sv***t ću brzo – molila sam ga.
– Boli me ku**c, sv**i, sv**it ćeš ti još par puta, ne brini se.
Je**o me žestoko u p***icu u kojoj je klizio od moje vl**nosti, drugi su se redali na mojim ustima, mijesili mi sise, trljali nabrekle bra**vice, pljuskali me po g**i, počela sam gubiti svijest gdje sam i tko mi što radi. Osjetila sam da je Tomislav izašao iz mene. Odmah nakon njega Saša je ušao i nastavio u istom tempu. Tomislav mi ga je strpao u usta i okus moje pi**ice natjerao me da još više poludim i si*am mu ga sočno i strastveno. Redali su se tako na meni, mjenjajuči mjesta, nazivavši me imenima kojih se više ne mogu ni sjetiti, a ja sam se polako bližila najboljem org**mu kojeg sam ikad imala. Došao je polako, sporo se uspinjiči uz moje noge i niz moju kičmu eksplodiravši u mojoj izjebanoj pič**ci i na Slobinom debelom k***u u meni. Počela sam se izvijati, stenjati, vrištati, grepsti, trzati, org**am me tresao i tresao i tresao, Slobo se žestoko nabijao u mene, netko drugi mi ga je gur** u usta i učinilo mi se da ću se onesvjestiti. Ali nisam. Kako me org**am popuštao postala sam svjesna svih oko sebe, Slobo se napinjao nadmnom, trzao i nabijao ga duboko u moju razvaljenu pi**icu na rubu org**ma. Uhvatila sam ga za grudi, zabila svoje nokte u njega i rekla mu
– Napuni me, razvali mi malu pi***cu, napuni ju vručom sp**mom.
To je bila kap koja je prelila čašu i Slobin ku**c je počeo trzati i izbacivati sp**mu duboko u moju pi**icu. Gurao ga je još neko vrijeme, stenjući i uzdišući, a kad ga je izvadio vrlo brzo ga je Nenad zamijenio. Saši sam ga opet pu***a, sis*la ga pohotno, rukama mu milovala j**a i g**u, a nakon nekoliko minuta osjetila sam kako mu se napeo i stvrdnuo u mojim ustima, a zatim i izbacio vrelu sp**mu unutra. Gutala sam pohotno sisajući mu k**ac koji se praznio u moja usta, trzao i poskakivao, a onda omlohavio i ispao mi iz usta. Progutala sam mu sve do zadnje kapi.
Nenad je dugo svrdlao po mojoj mokroj p***i, a ja sam Tomislavov ku**c oblizala uzduž i popreko, te ga sada sisala i jezikom obrađivala. Nenad je u jednom trenutku zastenjao, izvadio ga i počeo svr***ati po mom trbuhu i sis*ma, a dva su mlaza me pošpricala po bradi i licu. Tada je Tomislav izvadio svoga iz mojih usta i sv**io mi po obrazima, nosu, čelu i usnama. Oblizivala sam se kupeći sp**mu sa svoga lica, a onda mi ga je još malo strpao u usta pa sam mu ga posisala i dobro jezikom očistila. Izvalila sam se na trosjed, dečki nekuda po podu i svuda, i nekoliko sam trenuta predahnula onako izje**na i puna sp***e, što u sebi, a što po sebi. Slobo je došao sa fotićem i opalio još nekoliko slika.
– Evo ti još nekoliko, za web hehehe.
Ostala sam se, obrisala se nečijom majicom, obukla i malo uredila kosu.
– Baš izgledaš dobro izjeb*** i zgažena. – rekao mi je Saša.
Nasmješila sam mu se, namignula i pozdravila sa dečkima. Uzela sam memorijsku karticu iz fotića.
– Vratit ću vam ti je drugi put – rekla sam Slobu.
– A bit će i drugi put?
– Pa ostala sam vam dužna… u gu**.
Razjapljenih očiju su me ispratili pogledom dok sam išla prema vratima.
Požurila sam se kod dečka. Logirala se na stranicu i prebacila nove slike. Napravila sam album i nazvala ga “Napokon gangbang”.
Došao je oko ponoći sa posla. Otvorio je vrata spavaće sobe i tiho me zazvao. Pravila sam se da spavam. Kao i svaki put, zatvorio je vrata i otišao sjesti za kompjuter. Dok se spajao na stranicu ustala sam se i stala na vrata radne sobe…