EXTRA IZGLEDAM, OBLAČIM SE VEOMA IZAZOVNO I PROVOKATIVNO, JEDNOM RIJEČJU SKUPO…

Extra izgledam, oblacim se veoma izazovno i provokativno, jednom riječju skupo. Imam momka za kojeg kazu da je ruzan, ali ja tako ne mislim i gledam ga nekim drugim očima, zgodan je i pun para, BAŠ PUN, karakteri su nam nebo i zemlja, malo toga imamo zajedničkog, ali…
Drži me kao malo vode na dlanu, tretira me kao kraljicu, podrzavamo jedno drugo, tesimo, postujemo, u KREVETU nam je fantasticno, volim ga vise od svega, i to ne zbog njegovoih para, već zbog njega kakav jeste. Davao mi je pare dok sam studirala,kupovao sve što mi treba, placao nam putovanja… Zar sam trebala da odbijem da ne bi neko slucajno rekao da sam sponzorusa ?? Zbog mišljenja ljudi koji nemaju svoj život??? NE!!!Naprotiv, sve sam prihvatala i uzivala u tome.
Prosle godine sam diplomirala i skoro pocela da radim u njegovoj firmi i imam izuzetno dobru platu i mogu sama sebe finansirati, ali naša ljubav je i dalje kao i prvog dana, znači nema veze sa novcem. Zao mi je sto su mnogi nesrecni pa moraju da kvare tudju srecu, mene ne interesuje uopste sta ko radi, ali me opet zaboli kada čujem kako se komentariše po gradu da sam sponzoruša i da sam sa djedicom radi njegovog novca.