Glumila Je Ninu U Seriji “Ne Daj Se, Nina”: Iznenadit Ćete Se Kada Vidite Kako Sada Izgleda!

Hrvatska glumica Lana Gojak koju smo prije nekoliko godina gledali u glavnoj ulozi serije ‘Ne daj se, Nina’ danas izgleda sasvim drugačije od lika koji je utjelovila.

Lana je poslije serije potpuno posvetila pozorištu ali ove godine je odlučila prihvatiti uloge na teleciziji i filmu i zaigrala u Matanićevu ‘Egzorcizmu’ te u seriji ‘ista ljubav’.

Poslije dugogodišnjeg rada u Istarskom narodnom pozorištu, odlučila se postati slobodna umjetnica, a poslije su joj se otvorila i mnoge druge mogućnosti.

U sretnoj je vezi sa Sinišom Bajtom, osam godina starijim redateljem.

Možda vas zanima:

U seriji”Ružna Beti”je glumio feminiziranog tinejdžera pa se PREVIŠE UŽIVIO u ulogu:Danas nosi ŠTIKLE I MREŽASTE ČARAPE

Glumca Marka Indelikata možda ne prepoznajete po imenu, ali kad vam kažemo da je glumio Džastina Suareza, nećaka Ružne Beti iz istoimene serije, biće vam jasno o kome govorimo.U seriji je Mark bio feminizirani tinejdžer koji o modi zna više od svoje tete, a čini se da je i u stvarnom životu zaljubljenik u modu i eksperimentisanje s njom.

U seriji je glumio od svoje 12. do 16. godine, a nakon toga se pojavio u još nekoliko serija. Danas ima 22 godine i predstavlja se kao glumac, pjevač, fotograf i modni bloger.Često eksperimentiše s odjećom i modnim kombinacijama, ali najviše pažnje privukao je fotkom na kojoj pozira u mrežastim čarapama i sandalama na potpeticu.