ISPOVEST: Kako mi je decko otputovao, s*xa nisam imala mjesec dana. Kao i uvijek, odlucila sam ostati vjerna, sto me je jos vise izludjivalo…

Kako mi je decko otputovao, sexa nisam imala mjesec dana. Kao i uvijek, odlucila sam ostati vjerna, sto me je jos vise izludjivalo. Iako je na poslu radio sa svojim prijateljem iz srednje, on nije isao s njim. Jedne veceri, njegov prijatelj, je pripremio party za svo drustvo a naravno i ja sam bila pozvana. Kao i svako zensko dugo sam se premisljala sta da obucem, ali na kraju sam se odlucila za obicnu majicu i suknjicu. Tamo se naravno pilo, plesalo, ludovalo. Kako je prolazila noc, primijetila sam da me on malo odmjerava.

Na to se i nisam bas obazirala opravdavajuci to kao bezazlen pijani pogled. Nakon sto je dernek zavrsio, zamolio me da ostanem bar nekoliko minuta, da mu pomognem pocistiti nered, na sto sam pristala. Kupila sam plasticne case sa poda kada me uhvatio za gu*u. Podivljala sam ali ni jednim gestom nisam dala do znanja da me to uzbudilo. Stajala sam mirno, ne bi li on nastavio. Decku nije trebalo dugo da shvati. Spustao je svoje ruke ispod moje suknjice koju je zadigao i nastavio mi trljati golu gu*u. Bacio me na trosjed i rasirio mi
Loading…
noge. Spustio je svoju glavu i namjestio se izmedju mojih butina. Sva sam se stresla kada mi je jezikom presao preko pice. Lizao mi je klit*ris i gurao prst, pa dva u nju. Dva puta sam skoro svr*ila kada mi je gurnuo vreli jezik, ali nije mi dozvolio. Spustio me na pod i otkopcao slic. Gurnuo mi ga je jako, drzao me za glavu i nabijao. U ustima sam osjecala kako raste. Ta debela kur**ina me gusila, ali mi me to uzasno na**ljivalo. Svukao je pantole, sjeo, i postavio me na svog ogromnog prijatelja. Nabijala sam se sto sam vise mogla. Lizao mi je si**, a ja sam vristala koliko mi je razvaljivao pi*u. Jedan prst mi je stavio u su*cic. Sisla sam s njega i zeljela opet okusiti njegov ku*c.

Hlapljivo sam mu cuclala jaja, lizala gla*ic i odozdo. Po njegovim uzdasima sam shvatila da zeli da sv*si. Naslonila sam se na sto, a on mi ga je gurnuo odozada. Tako me jako nabio da sam zanijemila. To je bio ugodan bol. Gurao ga je brzo i snazno, a od bola sam malo stisnula picu. Tada sam cula glasan uzdah. Napunio me. To me toliko uzbudilo da sam i ja svr**la. Vristali smo i stenjali. Obukla sam se i napustila njegov stan. Danas se druzimo kao da nista nije bilo.