ISPOVEST: Mozda ovo i nece nekome delovati kao istinita prica ali bas se ovako i desilo….

Mozda ovo i nece nekome delovati kao istinita prica ali bas se ovako i desilo. Vece je pocelo kao i svako drugo. Sedeljka kod sestre bi obicno pocela sa laganom vecerom a zatim bi se preslo na alkohol(ili po zelji).Te veceri sam ,kao i obicno,bio raspolozen za malo zesce pijancenje . U neko doba su se pojavili prijatelji moje sestre on poznata faca i ONA .
Starija par godina sa kratkom plavom kosom i dobrim,veoma dobrim telom.Prikljucili su se nama,obicnim smrtnicima u svakodnevnom ogovaranju sive svakodnevnice. Nije se dugo zadrzao jer je ima neodloznih poslova a ONA je ipak resila da ostane: jer je joj je prijatno u nasem drustvu . Nastavio sam da pijem po obicaju uz razgovor sa njom.Primetio sam da mi se lagano nabacuje ali nisam obracao paznju jer je po mom misljenju bila u ozbiljnoj vezi sa mladim uspesnim biznismenom sto nama deci inflacije 93. daje malo sanse.
U neko doba noci vec poprilicno zagrejan resih da je dosta i ustadoh da krenem kuci.Krete i ONA sa mnom govoreci da smo u istom pravcu. Brzo smo stigli do njenog stana.Pozva me da udjem da se odmorim jer sam i suvise popio. Dok sam se smestao u dnevnoj sobi ona ode da se istusira pa da popijemo po kafu. Vratila u providnoj spavacici kroz koju se ocrtaval oblina dojki i ivice crnih,cipkanih ga*ica. Ustao sam dok mi je prilazila.Mogao sam osetiti miris vode na njoj.Iskoristio sam trenutak kada je se okrenula a ukljuci mini liniju.Poljubih je u vrat i lagano jezikom predjoh preko njega.Po njenom uzdahu sam shvatio da je spremna.Ruku spustih niz njen stomak i lagano je zavukoh pod spavacicu.Bila je spremna. Okrenula se ka meni pokusavajuci da me skine.Brzo sam se oslobodio odece ali usled svog popijenog alkohola te veceri glavni junak ove price nije bio na visini zadatka jos uvek.Primetila je to i bez i jedne sekunde cekanja spustila se i pocela da ga jezikom priprema za akciju. NJena usta su ubrzo promenila situaciju..
Ustala je a ja sam je uhvatio za gu*ove i lagano je podigao u vis.Zatim sam je spustio na njega.Vrisnula je. Krenuo sam da je divljacki nabijam.Sve je glasnije i glasnije vristala. Na njenu molbu smo zamenili polozaj u klasicni misionarski ali bez nekih efekata za mene .I dalje sam je zestoko,sa svom snagom svojih 100 kg ,tucao ali bez ikakve sanse da svrsim.Ali se zato ona u naletima or****ama te noci vise puta preznajala vristeci.Molila me je da prestanem sto nisam zeleo okrecuci je u sve meni znane poze. Posle odredjenog vremena sam shvatio da necu svr*iti pa sam ustao i seo u fotelju,normalno,vidno razocaran.Primetila je moje razocarenje i cetveronoske se priblizila mom medjunozju.Uzela ga je u usta i pocela da sis*.
Trazila mi je da joj obecam da joj necu svr*iti u grlo jer se gadi.Sasvim normalno sam obecao da necu iako sam znao da lazem.Ubrzo sam osetio da cu sv**iti tako da sam je uhvaatio za glavu i nabijao joj ga duboko u grlo.Pustio sam je da se gusi od sp**me kada sam poceo svrs**ati. Ustala je vidno zgadjena i otrcala u kupatilo. Rekla mi je da nije nikada gutal spe**u i da sam krajnje bezobrazan . Pogledao sam na sat.Ova jeb**ina je suvise dugo trajala tako da je bilo isuvise kasno da idem kuci vec sam resio da tu ,kod nje,i prenocim…