ISPOVEST: Nikada necu zaboraviti svoje iskustvo na ekskurziji u Crnoj Gori…

Nikada necu zaboraviti svoje iskustvo na ekskurziji u Crnoj Gori. Putovali smo poprilicno dugo. U moj razred je islo samo pet djevojaka a ostalo su sve bili decki. Mi cure smo bile veoma bliske sa djecacima, bili su nam kao braca.

Kada smo stigli u Herceg Novi smjestili smo se svi u hotel. Nas tri djevojke smo spavale zajedno, ostali su podjeljeni sa neki drugim razredima u sobe odmah do nas. Samom u krevetu spavala je moja drugarica Dijana. Dijana je bila veoma otvorena o se*su i bez dlake na jeziku mi je govorila o svojim deckima, njihovim k**ama i o njenom iskustvu… Ja sam nasuprot nje samo spavala sa svojim deckom koji me je vijerno cekao kuci. Bilo nam je nezaboravno vrijeme tamo. Jedne noci smo ja i Dijana ostale u sobi same. Ona je otisla da se tusira. Bila je poprilicno dugo u kupatilu dok sam ja cekala u sobi i citala neki roman. Potpuno sam zaboravila da je ona u kupatilu usla sam da pijem vode. Ugledala sam Dijanu potpuno golu.

Grudi cvrste i lijepe, ravan stomak, lijepe i duge noge. Imala je malo sire kukove, ali zato veliku gu*u. Sjedila je na kadi rasirenih nogu. Jednom rukom se drzala za mokru kosu, drugom rukom je ribala picku. Trljala je prstima od usnice i uzdisala. Zatim je pogledala u mene. Ja sam ostala bez daha. Rekla je: „Uzmi slobodno sto ti treba, nema veze zene smo“ Nisam mogla usta zatvoriti, gledala sam u nju ne samo sa ocima jedne drugarice nego sa ocima pohote. Osjetila sam kako mi se picka postaje vlazna. Pogledala sam je u oci i rekla da se zelim i ja tusirati. Ona je nastavila trljati svoju mackicu gledajuci mi uporno u si*e. Lagano sam se svlacila pred njom i ostala sam samo u gacicama. Ona je ustala sa kade i pocela da mi dira grudi. Bilo me je strah. Neznam kako postupati sa zenom. Okrenula me je i masirala me po ramenima.
Loading…

„Opusti se“ – rekla je. „Vidjet ces, zene su mnogo ljepse i uszbudljivije u s**su od muskaraca“ Prislonila me je uz kadu i doslovice na*uzila. Skinula mi je lagane cipkaste gacice i spustila se na koljena. Zabila je naglo svoj jezik u moju vlaznu pi*ku. Gurala ga snazno i brzo. Zatim je kruzila jezikom preko cijele moje mace. Zacrvenila sam se u licu. Potuno sam se na**lila. Trebalo mi je nesto vise od jezika, pi*ka mi je htjela poludjeti. Rekla mi je da legnem na pod i da rasirim noge. To sam uradila. Zatim je ona dosla i zavukla jednu svoju nogu pod mene tako da su se nase pi*ke mogle dodirivati. Tljala je svoju pi*ku od moju i ljuljala se naprijed – nazad. Vristala sam od zadovoljstva. Bila sam pri vrhuncu nekoliko minuta vec i nisam vise mogla izdrazi.

Rekla sam joj da mi zabija dva prsta u picku brzo i jako. Naguzila sam joj se ponovo a ona mi je priredila orgazam. Svr**la sam kao nikada do tada. Osjecala sam se mnogo lakse a i ona je svrsavala trljajuci svoju mackicu istovremeno. Uvece se nasa drugarica vratila u sobu a nas dvije smo spavale zajedno pod istim prektivacem. Rekla sam pred njom kako sam gledala strasan film pa me strah. Obje su se nasmijale. Kada je nasa drugarica zaspala ja i Dijana smo se nastavile tu noc fatati i ljubiti pod dekom… zaspala sam joj u zagrljaju tu noc bez gacica koje sam prije toga skinula…