ISPOVEST: Oborena i pocepana ko poslednja fufa

Muž mi je bio dobar u krevetu, ali, naravno, svakog gosta tri dana dosta, tako smo se i mi dosta izdovoljili jedno drugoga. Svaki nam je sex bio isti, sve na istu foru, par poza koje su se vrtjele u krug Sve se već unaprijed znaloJedan vikend, muž je morao ići na jedan hrvatski otok nešto poslovno, te mi je ponudio da mu pravim društvo. Bila mi je to prilika da se malo zabavim izvan kuće, da iziđemo iz 4 zida i da malo uživamo bez djeteta. Bila je subota, oko 22h, ja sva sređena i utegnuta čekam dragog da završi s poslom, pa da idemo u neki klub za koji smo čuli da je dobar. Odjednom mobitel zvoni, Boris javlja da će raditi dokasno i da ja iziđem sama ako želim, jer sam to zaista dugo čekala.
Ispočetka sam bila ljuta i nećkala se da iziđem sama van, jer ipak ne poznajem nikoga u gradu. Napokon sam izišla. Nakon dugog lutanja obalom i pretraživanja klubova i kafića, krenula sam kući jer mi se ništa nije svidjelo. Na putu natrag u hotel, naišla sam na klub u koji su ulazile polugole žene.
To me zaprepastilo i ušla sam samo da vidim što se tu događa. Čim sam ušla u klub, netko me zgrabio s leđa. Bio je to taman, crnokos muškarac u srednjim tridesetima. Privukao me k sebi i rekao: “A što ti ljepotice radiš ovdje sama? ? Što nisi znala da su ovdje orgije? ”, cinično se nasmješivši.
O moj Bože, ovaj mora da se zeza, pa ja sam udana . Moram što prije izići van i vratiti se u hotel.
No, u tom trenutku, crni muškarac je zavukao ruku pod moju bijelu, pripijenu i jako kratku minicu. “uuu, već si vla*na”, rekao je s onim istim cerekom, “sviđa mi se .
Vidim, ne nosiš grudnjak, ti si prava jebačica! Voliš kurac? ” Odmah mi se zgadio, tako da sam ga uhvatila za ruku i odgurnula ga dalje od sebe. Za šankom su sjedili njegova dva prijatelja i sve to gledali. Došli su do nas i pitali mogu li se pridružiti. Jedan od njih, kojemu je k**a već stršila debelo kroz hlače, prišao mi je i uhvatio me za ice, te me vlažno poljubio.
Drugi mi je prišao s leđa i snažno me hvatao za si*e, glasno mi stenjući na uho. Moram priznati da mi se svidjelo, iako sam se osjećala krivom. Svidjela mi se silina kojom su me željeli, sva trojica su pohlepno gledali u mene, želeći me svaki za sebe. Osjećala sam se kao nikada do sada.
Sjetila sam se Borisa, koji se sigurno vratio u hotelsku sobu, te istrčala van iz kluba. Izula sam se da bih bila brža i potrčala obalom. Nakon par metara, čula sam nekoga iza sebe. to su bila ona dvojica “prijatelja” iz kluba.
Trčali su zamnom. Uhvatili su me i srušili na pijesak. Jedan od njih mi je raširio noge, zadigao bijelu minicu i u stranu maknuo crvene tangice, te mi snažno počeo lizati pič**cu. Iako sam se branila, moram priznati da sam se odmah na*alila i ovlažila.
Prvi se digao, skinuo hlače i rekao: “sviđa ti se? želiš ga u usta? zamoli me!” Ne znam što mi je u tom trenutku bilo, no glasno sam prostenjala:”Molim te, stavi mi ga u usta, molim te, tako je tvrd, velik, želim ga .
aaaahh, daj ga, molim te . ” Prišao mi je, digno me na koljena i svom silinom mi ga zabio u usta.
Dok sam mu energično pu*ila, drugi mi je prišao zg*za, podigao me i počeo me nabijati u pi**icu. Toliko sam se napalila, da sam odmah svr*ila. Napokon je svršio. Takvi smo skočili u more, da se operemo i osvježimo. Nakon toga došla sam u hotelsku sobu, gdje je moj dragi već odavno spavao. Nikad nije pomislio da mu je žena uživala u životinjskom s**u s trojicom, još uvijek me smatra dosadnom kućanicom, a ja jedva čekam njegov slijedeći poslovni put.
Možda naletim baš na tebe Do idućeg puta