Zanimljivosti

ISPOVEST: Odakle da pocnem, a jos uvek sam pod utiskom! Imam dugu smedju kosu, zelene, prelepe oci, zanosnu veliku uzdinutu gu*u, srednje grudi, lep ten, pus*cka usta…

Odakle da pocnem, a jos uvek sam pod utiskom! Imam dugu smedju kosu, zelene, prelepe oci, zanosnu veliku uzdinutu gu*u, srednje grudi, lep ten, pus*cka usta, tanak struk, po mnogobrojnim pogledima jaceg polna, reklo bi se, i jako je*ozovna. On je plav, razvijen , krupan, ne nesto visi od mene sa velikim alatom, prelep u licu. Sa deckom sam 2,5 godine, on ima 23, a ja 18 godina. Mnogo nam je lepo kad smo zajedno, on mi je skinuo mrak! Obozavam ga i jos uvek sam luda za njim, a i on za mnom. Spavali smo prvi put kad nam je bilo 9 meseci, i nisam zazalila sto sam njemu dopustila da mi bude prvi! Se*s nam je FENOMELAN, apsolutno svaki put uspe da me dovede do kraja.

A kada smo prestali da pusimo i poceli da trcimo, se*s je bio jos bolji (ako je to bilo moguce). Taj dan kada sam biciklom dosla kod njega, bila sam vec ovl*zila, jer sam, iskreno, bila srecna sto cu da ga pri*im! (U poslednje dve nedelje, pod jakim mlazom vode mast*rbirala sam cesto, time nadrazujuci kl**oris jako i citajuci price sa ovog sajta). Mirno vece, ulazim kod njega na kapiju i poljubim ga tako socno, mmm.. Vec predosecam sta me ceka… Ulazimo u sobu, smotamo malo gandzu, cisto kao afrodizijak (kao afrodizijak je odlicna, opusti vas potpuno, savetujem). Ispusimo i pocnemo uz vino da pricamo o svemu i svacemu… Kako je vreme odmicalo, pogledi su bivali sve vreliji i vreliji. Osecala sam toplinu u stomaku, kako se spusta sve nize… Kao da je osetio, priblizio mi se i vrelim jezikom presao preko mojih usana. Talas vreline. Sada ja njega zvalavim dajuci mu do znanja koliko sam na**ljena, gurajuci mu mokar jezik do grla!

Vidim njegovu
a*reklinu, i uprkos jakoj zelji da ga si*am i li*em, ne diram ga, zelim ga izludeti! Skidamo jedno drugom donje delove (on trenerka, ja farke), opkoracavam ga, dok on sedi na sofi. Osecam na*rekli ud pod svojom malom i pocinjem da trljam svoj klit*ris jako o njega preko gacica i osecam ga kako pu*sira jako, tvrd je kao kamen, ahhh, jedva cekam da ga primim, dok me on pritiska na njega sireci mi i stezuci gu*u! Spustam mu se jezikom niz vrat, skidam mu majcu li*em grudi; klecim na podu, skidam bokserice, oci mi zasijase kad ga vidose, ahhh, predivan je, prelep, sa velikom glavom. Strpam ga u usta i pocnem da mu jezikom obradjujem gl**ic dok mu rukom povlacim kozicu na dole! On ludi, uzima mi glavu, i nabija ga celog, prolazeci krajnike.

Obozavam tog glavonju, osecam pic**cu kako je vrela i jos vise se palim… Du*lam ga jako i do kraja, izludjujem ga! Osecam naboj u njemu, kako ga samo palim, kako sam mocna! Podize me, drzeci za laktove i stavlja me okrenutu licem uza zid, gu**m se iscekujuci ku**c u sebi, ali umesto toga dobijam jezik preko an*sa, pa sve do pi*kice i *lita, zna da obozavam ovo, padam u trans, i sokovi iz moje glatke i mirisljave malene cure mu niz bradu! Mesam i nabijam se na jezik dok on sve vise gura ka meni! Ustaje i staje tik iza mene, jednom rukom mesajuci mi vrele si**, a drugom gurajuci srednjaka u vlaznu p**u. Dr**m mu ku*ac pozadi i osecam njegov vreo dah na vratu. Pokupi mi kosu, obuhvati je i jako me steze! Daaaa, sada ce da prodre, ahhhh! Osecala sam gla*ic na ulazu ahhh kakav osecaj mmmm! Polako je, vrlo polako usao u moju usku pi*u, savijam se na dole, a on ga jako brzo izvadi i naglo zabi opet, bas kako volim! Orgazam je nadolazio, bila sam pod*azana, ali uska! Svr*avamo oboje uz blag smesak… Puni me i nabija jos uvek, mmm… Polako prestaje dahcuci. Jos uvek u transu naslanjam se znojava na njega, misleci da cu klonuti! Kakva j**acina rekoh mu rukom mu prelazeci preko njegovog ku**a u znazahvalnosti! Sagnem se i pokupim i poslednje kapi sa velike glave. Najbolji nam je srks u ovo vreme nego ikada! Prednost dugih veza – zna od cega poludis (strast kao na pocetku). ? nezaboravno!

Povezano

Close