ISPOVEST: Polozila sam vozacki ispit punim ustima

Trebalo je da idem za inostranstvo da radim ,pa mi je hitno trebala vozacka dozvola , koju jos uvek nisam imala , iako sam imala 20 godina. Resila sam da to zavrsim u sto kracem mogucem roku i da idem iz zemlje. Odradila sam sve casove u auto skoli, testove sam polozila , jos na prvom polaganju, ali mi je voznja bila problem, jer kao i svim curama , voznja ni meni nije bila jaca strana. Tog dana sam otisla na polaganje , pored auta su cekala dvojica instruktora. Naravno ja sam se tada obukla malo provokativno kako bih imala malu protekciju kod instruktora. na sebi sam imala vrlo kratki minic koji mi je jedva pokrivao gu*u, na nogama duboke crvene starke , a gore tesnu majicu ispod koje su se ocrtavale moje si*e. Isla sam prema njema i smesila se , izazovno sam vrtela g**om dok sam koracala.Prisla sam i pozdravila ih…

– Caoo…! oni se pogledase , klimnuse mi glavama, pa mi otpozdravise

– Dobar dan , gospodjice Dragana, mozete sesti u auto pa da krenemo… pokusavali su da budu zvanicni, mada sam videla da im bas nije svejedno…

Kada sam sela u auto namerno sam , zadigla minic , tako da je instruktor do mene , mogao da vidi moje crne tangice, kroz kojih se mogla videti sveze obrijana pi*kica.Vezala sam pojas i upalila auto. Isli smo ulicama, oni su mi govorili gde da idem , a ja sam samo vozila. Dva puta umalo nisam pregazila dva coveka, na pesackom prelazu i videla sam da nema nista od polganja pa sam sve vise namestala si** i slatko koketirala, kako bi me pustili jer sam zensko. Kada je sve bilo gotovo , vratili smo se na poligon, stali smo i ja sam ugasila auto. Nasmesila sam se i radosno ih pitala, paa dali sam polozila..

– Nazalost gospodjice Dragana , moracemo da vas razocaramo, veoma ste lose vozili i niste prosli ispit. Pocela sam da ih molim…ali zastooo , pa molim vas, nemojte da me oborite,treba da idem za inostranstvo, treba mi dozvola, ali molim vas, pravila sam tuzne face misleci da ce se smilovati. Onda mi jedan od njih rece…

– Dragana, vi mozete poloziti samo na dva nacina: prvi nacin je da meni i kolegi date po 500 eura, malo je zastao…. ja sam rekla ..ali ja nemam toliki novac… on se nasmesio…i rece, pa zato postoji i ovaj drugi nacin… pitala sam a koji je to nacin? … pa to je nacin ..da udjemo u onu garazu i da budes dobra prema meni i mom kolegi… pocutao je , ja sam isto cutala…. a onda je nastavio…. bicu otvoren, hocemo da nam ispunis sek*ualne fantazije, ako to uradis mi cemo te pustiti da prodjes.

I tako , vec sledeceg trenutka, sam klecala na betonu ,ogromne garaze i pljugala dva ku*ca, malo jedan , malo drugi, dok sam jednom pu**la, drugom sam ga na**kavala, a instruktori su sa zatvorenim ocima samo stenjali i uzivali. Dok sam im balavila ki*e, namerno sam ispustala sve vise pljuvacke , koja se cedila po mojim si**ma , kako bi ih sto vise izluedla. Pu*ila sam im dobrih 10 minuta, kada sam im dobro izglancala ki** i kada su postali tvrdi kao kamen i skroz nadignuti ustala sam i otisla do auta, legla sam na haubu.

Jedan instruktor mi je prisao i stao izmedju moji nogu dok se drugi popeo na haubu i opkoracio me iznad glave. Ovaj sto mi je bio izmedju nogu , prislonio je glavic na moju pi*kicu i poceo polako da uranja u mene….aaaahhhmmm zastenjala sam…u tom trenutku , drugi instruktor mi malte ne sede na lice i uvali mi svoju ki*tu u usta…aggggrr pocela sam da mljackam dok mi ga je gurao u grlo. Obojica su poceli da mrdaju kukovima, jedan me je*ao u pi*u dok me je drugi tu**o u usta, ku**evi su im bili dobri pa ne mogu da kazem da nisam uzivala. Posle nekog vremena, oni su zatrazili da promenimo pozu, jedan je legao na haubu , a ja sam ga opkoracila i nabila mu se na ku**c, dok je drugi, dosao iza mene , svoj glavic namestio na ulaz gu*e i poceo da ga gura, islo je malo teze jer mi je gu*a bas jako tesna , ali je nekako uspeo da ga nabije celog i sada sam bila nabijena na dva tvrda k***a. Pocela sam da mesam i da im lomim ki**. Oni su me uhvatili oko struka i poceli da me pune..jedan je gruvao odozdo , drugi odozgo, to me je izludjivalo, pocela sam dda svrs**am, a oni nisu stajali, njihovi kur**vi su naizmenicno uletali u mene i bez pardona su me razglavljivali. aaahhh je***e mee pocela sam da stenjem dok su me instruktori bambusali na haubi. poceli su jako da se grce i da stenju , aaaahhh puni te me slobodno, popila sam anti bebi… a oni stadose i rekose mi …a neee mala mi volimo da progutas.

stali su i opet me spustili na kolena, prisli mi uzela sam oba ku**a i prinel ih usnama, nadrgavala sam ih i lizala glavice…aaaaaa poceli su da stenju, ja sam sirom otvorila usta i placala jezikom , a oni su poceli da spricaju vrelu sp**mu…spe**a mi je uletala u usta i usta su mi se polako punila nisam ,mogla da je zadrzavam , pa je pocela da mi klizi niz grlo i niz bratu , kada su iscedili do zadnje kapi samo sam ih pogledala i isve progutala, kao potvrdu da sam bila poslusna , isplazila sam jezik da vide da sam sve progutala.

Instruktori su bili zadovoljni ja sam bila, jos srecnija, jer sam polozila i sada mogu da idem u inostranstvo. Sutra dan sam dosla kako bih podigla potvrdu na salteru auto skole, kada sam je zatrazila od devojke koja je radila, na salteru ona mi je rekla, ali vi gospodjice Dragana jos uvek niste polozili voznju …malo je falilo da padnem u nesvest ali sve sto sam mogla da uradim je samo da se kajem, ali nisam se kajala jer sperma je bila bas ukusna.