ISPOVEST: Pošto nisam bila dobra devojcica kaznio me u obe rupe

To se dogodilo pre skoro 10 godina. Imala sam 19 godina i došla sam iz unutrašnjosti da studiram u velikom gradu.
Mlada, lepa, plava i ne baš naivna. U svom rodnom gradu sam imala dečka, s kojim sam nastavila da se viđam i za vreme studija, kad dođem kući na vikend. Bio mi je prvi, a i ja njemu, se*s redovan, ali ne baš sjajan, rekla bih monoton, prosečan…. A onda sam došla u veliki grad i upoznala se sa svim čarima studentskog života. Živela sam u studentskom domu i od početka godine mi se nabacivao tip koji je stanovao u sobi prekoputa. Nije mi bio nešto zanimljiv i nisam obraćala pažnju na njega, al’ mali je bio uporan.

Njegova upornost se isplatila tek na kraju prve godine. Bio je jun, ispitni rok, u domu vrelo… Pošto nisam imala cimerku i po ceo dan samo učila i nigde nisam izlazila, često sam šetala gola po svojoj sobi. Tog dana sam na sebi imala tanki bade-mantil i ispod toga ništa. Bade-mantil sam lagano svezala tako da su mi se si*e nazirale, a i pi**ica bi izvirila kroz bade-mantil kad god bih pustila korak.
Tog dana sam bila jako na**ljena, falilo mi je da me neko dobro izje*e…

On je ušao… Bez kucanja, samo u šotrsu, bez majice. Prvi put sam malo bolje obratila pažnju na njega. Imao je široka leđa, jake ruke, mišićav… Čim sam ga videla tako polugolog, između nogu sam osetila vrelinu, pi*a mi je ovlažila istog trena. Odmerio me je od glave do pete, videlo se da me želi. – Ćao! Imaš fen da mi pozajmiš? – pitao je dok je i dalje buljio u moje s**e. – Aha… – rekoh, ne gledajući u njega, već u njegov šorts iz kog zamalo što nije izleteo kurac kol’ko je bio dignut. Otvorila sam ormar da izvučem fen, kad sam osetila njegov dah na svom vratu. Prišao mi je otpozadi i počeo da mi mesi si*e. Nisam se opirala, prijalo mi je. Bade mantil se od naglih pokreta sam odvezao, s obzirom da je bio lagano privezan. Mesio mi je sise, stiskao, gnječio. Oboje smo uzdisali, već prilično napaljeni. Okrenula sam se prema njemu i opipala ku*ac preko šortsa. Bio je tvrd i želela sam ga jako. Zavukla sam ruku u šorts, bio je gladak, već dobro izbalavio. Raširio mi je noge i jednom rukom mi je mazio kl***ris, dok mi je drugom mesio si*e. Onda mi je naglo nabio prst u nju. Jauknula sam od bola i zadovoljstva, pomešano. Gurao je vadio srednji prst iz mene i tako me je*ao neko vreme, a onda je ubacio još jedan prst…

Jauknula sam još jače. Želela sam da prestane i da nikad ne prestane. Ja sam mu za to vreme dr***a ku*ac. Ne znam u kom trenutku je skinuo šorts, bio je potpuno nag. Ku**c mu je bio oko 17 cm, debeo i tvrd sa izraženim venama po njemu. Tako sam ga želela u sebi! Spustila sam se dole, na kolena. – Po**ši mi ga dobro. I onda mi je rukom obuhvatio glavu i nabio me na ku**c. Bio je vlažan, ukusan, bila sam gladna ku**a, gutala sam ga. Niz bradu su mi curili sokovi, pu*** sam mu sa uživanjem. Liza*a sam mu jaja, jezikom sam prelazila preko jednog, pa preko drugog. Onda sam ih ustima uvukla i si**la, dok sam mu rukom dr***a ku**c. Toliko se na*alio da zamalo nije svr*io. Onda me je podigo za kosu, okrenuo otpozadi i navalio na sto koji je bio pored, a ja sam se laktovima oslanjala na sto. Raširio mi je noge i spustio se. Jezikom mi je prelazio od klitorisa do č*ara, lizao mi je klit*ris, htela sam da izludim… Sisao mi je picu dok mi je prstom obrađivao gu*u. Počela sam da svr**vam, sokovi su cureli iz mene. Onda se podigao i nabio mi ga u picu najjače što je mogao. Vrisnula sam od zadovoljstva. Je*ao me je jako ot*ozadi, dok mi je rukama mesio si*e, a ja sam laktovima bila oslonjena na radni sto. – Razvaliću ti picu! Jeb**u te za sve, da nadoknadim ovih godinu dana što mi nisi dala.

– Je*i me, radi mi sve što poželiš! Počupao me za kosu i nabio mi ga još jače, do kraja.
Okrenuo me je na leđa. Raširila sam noge, a on je rukom usmerio kur** ka mojoj p**i i ušao lagano u nju. Tu*ao me je brzo i grubo. Obgrlila sam ga nogama oko struka, da što bolje osetim taj tvrdi, mokri kur** u sebi. Žuljao me je sto, ali nisam se žalila dokle god me ovako dobro je*e. Onda smo promenili pozu. Seo je na stolicu, a ja sam ga opkoračila. Lagano je ušao u moju mokru pi*u. Dok sam se nabijala na njegov k**ac, mesio mi je si*u, dok mi je drugu bra*avicu sisao. Pa onda obe mesi, pa prelazi sa jedne na drugu, si*a ih, gnječi, gricka ih… Bolelo me je, al mi je prijalo. Ne želim da ikada izađe iz mene… Onda me je obema rukama uhvatio za gu*u i počeo da mi ga nabija odozdo tako jako. Držao me je čvrsto, nisam mogla da se pomerim, razvaljivao me je. Stiskao mi je g**u i nabijao mi ga do kraja. – Ustani. Sad ću da te tu*am na krevetu. Poslušala sam ga bez reči.
Loading…
Postavio me je da me je*e otpozadi, bila sam oslonjena na kolena i dlanovima na krevet. Ušao je u mene svom snagom do kraja. J*ao me je polako i nabijao ga svaki put do kraja. Prst mi je stavio u g*zu i masirao. – Sad ćeš da dobiješ u gu*u, pošto nisi bila dobra devojčica i nisi mi dala jako dugo… Izvadio ga je iz pice i snažno mi ga zabio u gu*u. Bolelo me je. Vrištala sam i molila da stane. Ali mi je ipak prijalo. Je*ao me je žestoko, brzo, pridržavao se za moje si*e i istovremeno ih grubo mesio. Svr*ila sam tako jako, sokovi su mi se slivali niz butine, dok mi ga je i dalje jako nabijao. I on se naložio strašno, videla sam da je blizu, bio je znojav, ubrzano je disao.

Onda ga je izvadio iz mene, stao je pored kreveta, a mene je stavio da sedim na ivicu kreveta. Stavio mi ga je u usta. – Pu*i, svr**ću.
Gutala sam njegov ku*ac, bio je tvrd, vreo, mokar od mojih i njegovih sokova. Počeo je obilno da sv***va u mojim ustima. Nisam mogla sve da progutam, spe**a mi je curila niz vrat, na si*e. Isisala sam sve iz njega do poslednje kapi, onda smo pali na krevet mrtvi od umora, a on je spe**u koja mi je ispala razmazao po si**ma. Zaspali smo tako, a kasnije su usledile nove avanture i nezaboravna godina u studentskom domu…