ISPOVEST: Probio sam maloletnicu smatram da sam….

Razveden sam i iz tog braka imam jednu cerku. Svake druge nedelje vidjali smo se da bi bili zajedno. Jednog dana je sa mojom cerkom dosla i njena drugarica koja je za godinu bila starija od moje Natase(cerke). Katarina je bila pola švedjanka a pola nemica. Pocelo mi je smetati jer nigde nismo mogli ici bez njene drugarice sto mi je jako smetalo. Ispratio sam ih tog vikenda, i prilegao da odmorim, jer me je na klinici sledeceg dana cekalo dosta posla. Kada je neko pozvonio na vrat, bila je to Katarina koja je molila da udje na trenutak da uzme svoj mobilni koji je kako tvrdi zaboravila. A u stvari imala je plan S*x samnom. Ne sluteci sta ce se odigrati za kratko vreme , pustio sam je da udje i da potrazi svoj mobilni.
Dok je trazila u decijoj sobi mobilni ja sam otiso do kuhinje da je ponudim sa sokom. Otisao sam do decije sobe , Katarina(15god)lezala je na krevetu skroz gola. Zapanjen prizorm koji me je zatekao ostao sam zatocen i u soku ne znaju ci sta da cinim. Ona je rekla neznim glasom dok je trljala obrijanu pi*kicu da je uzmem jer to zeli vec dugo , dugo. Bio sam strog i zamolio je da se odmah obuce i da izadje iz stana jer je ona bila maloletna a ja na pomolu 40sete. Zapretila mi je ako ne budemo imali s*x da ce me prijaviti za zlostavljanje. Bio sam u nedoumici sta pravo ciniti. U tom bunilu nisam ni primetio da mi se K***c digao i jedva cekao da poprasi tu pic*icu koja je bila vla*na.
Ona je ustala i pocela me mazit i neznim glasom me opijala dok je rukama odkovcavala moje pnatalone i oslobadjati vec uveliko cvrst ku**c. Od jednom sam i sam neznam kako bio bez i jedne krpice na sebi. Odvukao sam je do kreveta i poceo da je ljubim dok je ona dr**la kur**nu. Uzdisala i govorila da me zeli osetiti u njoj. Tu*ali smo se u raznim pozama i jahala me je, posle smo presli u kupatilo gde smo dosli oboje. Stavila ga je u usta i sve do kraja sto je jos ostalo isisala. Osecao sam se strasno krivim jer to nije bilo ispravno, nikad nisam bio pedofil, a i sam sam mrzeo takve. Pokusao sam da je urazumim da je to ispad koji se ne sme ponoviti.
Ja sam se odselio u drugi grad, cerku neko vreme nisam vidjao ali je Katarina njoj ispricala sta se desilo tako da se ne druze vise. Cerka me gleda drugim ocima i misli da sam ja kriv za to sto se desilo sta je tu je. Od tog dogadjaja sam imo vise puta odnos sa maloletnim curama jer me zrele zene nisu interesovale. Ta mala ludaca je probudila nesto u meni sto ni sam nisam mogao zamisliti da postoji. Zivim sa jednom rasnom 19godisnjom curom koja me izludjuje , a ujedno i vraca na one dane kada je sve to pocelo.