ISPOVEST: Prosle godine sam na slavi upoznala profesora koji predaje u mojoj skoli. Celo vece je gledao u moj dekolte iako je sedeo do mog oca….

Prosle godine sam na slavi upoznala profesora koji predaje u mojoj skoli. Celo vece je gledao u moj dekolte iako je sedeo do mog oca, ne znam kako ga nije bilo sramota, u to vreme sam imala problem sa matematikom i uzeo mi je broj mobilnog i dodao me na svim drustvenim mrezama da mi “popravi” ocene. Covek je poceo da mi se javlja stalno, trazio mi je da se nalazimo posle skole… kad naravno ne odem ljuti se i kaze da sam neodgovorna i da nikad necu da polozim, nakon nekog vremena trazio mi je i slike,
pocela sam da izostajem iz skole, nisam zelela da ga vidim, jednostavno bilo me je strah od njega. Na kraju sam ga prijavila za uznemiravanje, sad mi je mnogo lakse, mirno odlazim u skolu ne strepim da ce da me presretne negde, da ce da mi svirne iz kola, da ce da mi kvari ostale ocene jer mu se “moze”, nikada ne treba cutati o problemima, ako ti ne mozes da ga resis sama, postoji uvek neko ko ce ti pomoci.