KRATKA ERO*SKA ISPOVEST – Volim biti gola i gotovo nikad ne nosim gaćice.

Volim biti gola i gotovo nikad ne nosim gaćice. Tako bi se mogla ukratko opisati. Imam 34 godine i živim s mamom i sa svojom 8 godišnjom kćeri. Po stanu uvijek hodam gola bez obzira na proteste moje stare. Mogla bih reći da me čak pali to što me ona i mala vide golu. Gaćice sam prestala nositi kad mi je bilo 17 godina jer su mi se uvijek urezivale u micicu i u gu*u, a posebno me smetalo kad sam se preko ljeta znala oznojiti jako i onda mi se zaljepe. Zato sam ih odlučila odbaciti na šok svoje mame. Često smo se svađale oko toga,govorila mi je da sam ku*va i dr*lja,da me može biti sram hodati gola uokolo,ali baš me briga,i dalje ih odbijam nositi. Preko ljeta me zna jako na*aliti kad mi lagani povjetarac miluje golu gu*u ispod lagane kratke haljinice koja izgleda kao da će se svaki čaš zadići i otkriti svima moju micicu i moju gu*u.Tako smo jednom išle kćer i ja u šetnju i na sladoled,i prilikom oblačenja haljinice mala me pitala zašto ja nemam gaćice. Rekla sam joj da se to nje ne tiče i da ih ona mora imati. Mojoj staroj znaju u posjet doći neke prijateljice,i tada me posebno pali biti gola po kući pred tim babama jer ih moja golotinja šokira. Obično se gola prošetavam iz sobe u kuhinju i nazad, sjednem na krevet, stavim noge na stol, zapalim cigaretu, a one samo bulje i negoduju. Baš me briga, žena u mojim godinama zna šta hoće. A ja hoću biti gola. Možda mi treba se*sa, ne znam, ali o muškarcima baš i ne razmišljam. Jednostavno uživam u svom egzibicionizmu gdje god stignem.Volim onako kur**njski otpuhnuti dim dok prebacujem nogu preko noge a pič**ca mi se lagano vlaži. Možda nisam normalna ali razmišljala sam i o mastur*aciji na javnom mjestu,iako još<.

r />
nisam imala za to hrabrosti. Jednom me kćer vidjela kako se diram u sobi i pitala me šta radim. Nisam znala šta da joj odgovorim ali nije me bilo ni najmanje sram. Možda sam robinja vlastitim neispunjenim željama pa sam se počela tako ponašati ali sad sve češće trljam m*cu baš u dnevnoj sobi. Mala i mama izbjegavaju ulaziti kad me vide sve dok ne sv**im. Ali razmišljam,ako sam ih navikla na golotinju,možda će moći prihvatiti i mas**rbiranje? Mislim da imam pravo ma***rbirati u vlastitoj kući kad god poželim,bez obzira na društvene norme koje su nametnute.Tražim vaše komentare da mi kažu slažete li se sa mnom? Nije li svakoj zreloj ženi potajno želja biti sek**alno slobodna bez da brine o nečijem mišljenju?Možda sam poremećena ali stvarno mi je se**si obući se izazovno,što kraća lepršava haljinica i ispod ništa,baš ništa. Mislim da se odma primjeti kad nemaš ništa ispod haljinice i zato me još više privlači.Kad odem s malom u park,ona se ode igrati a ja sjednem na klupu,hljainica mi se zadigne sve do pice i udobno se smjestim.Jednom mi je prišla neka žena koja je također bila s djetetom i pitala može li se moja kćer igrati s njenom.Tako smo počele razgovor ali sam primjetila da stalno pogledava prema mom međunožju.Moja reakcija je bila da sam još malo više raširila noge i tad je primjetila da ne nosim ga**ce.Ponudila sam joj cigaretu i počele smo razgovor dok su se djeca lovila po parku. Došle smo do tema o muževima,a s time i do se*sa. Tad me pitala koliko često se se**am?Odgovorila sam joj da se uopće nisam zadnjih nekoliko godina ali.

da mi ni ne treba muškarac.Onda mi je rekla kako je primjetila da ne nosim donje rublje i da je zato mislila da tražim muškarca.Rekla sam joj da mi nije do muškaraca već do slobode,prave ženske slobode i da bih bila najstretnija kad bih mogla slobodno hodati gola go**ata kud god poželim.U tom trenu sam primjetila da mi se haljinica već toliko zadigla i da mi se pica do pola vidi.Blago sam imala raširene noge i spustila sam ruku dolje .Pogledala me u oči i rekla da i nju pali to što sam ja bez gać**a.To mi je bio poticaj da još malo pouvčem hlajinicu i sad mi se cijela pi**ica vidjela. Naša su djeca u tom trenutku mogla vidjeti svoje mame kako pričaju,i jednu od njih,mene,kako sjedim raširenih nogu.Nova cigareta mi je dala dodatni osjećaj ugode. Sad sam se još ohrabrila.Bila sam skroz vlažna i svilenkaste dl*čice izbrijane u tanku crtu sad su se orosile. Odlučila sam da ću ovako sjediti tko god da prolazio.To je moju novu prijateljicu dodatno zabavilo. Rekla je da mi ne vjeruje da se neću pokriti. Meni je to bio izazov da se suočim sa svojim najluđim fantazijama. Raširila sam noge i čekala.Baš tad djeci je bilo dosta igre i dvije curice su se vraćale k nama.Pitala sam odnosi li se to i na njih,na što mi je kolegica rekla da se oklada odnosi na sve koji prolaze,pa tako i na djecu.Kad su došle do nas njena mala je zbunjeno pogledala u mene,u moju p****,pa u nju i onda posramljeno spustila glavu.Nisam mogla suspregnuti smješak.Uvukla sam dim i pitala vjeruje li mi sada.I ona se nasmijala.Tad sam se obratila klinkama i pitala jesu li se zabavile,na što one prvo nisu ništa rekle,a onda sam ih upitala jel im maca pojela jezik,u čemu je problem i šta ne odgovaraju.Kolegičina mala rekla je njoj da se sad jako srami ,a ja sam joj rekla da nju nema šta bit sram ako nije mene.Mi žene moramo se zauzeti za svoj položaj u društvu,moramo imati slobodu u svim područjima.Zašto bi bilo šokantno što volim biti gola,pa goli se i rađamo…