Najbolji kostim za Noć Vještica!

Amerikanci se već danima natječu tko će povodom Noći vještica napraviti bolji, zabavniji i strašniji kostim. Jedna mama iz Teksasa možda bi mogla biti ovogodišnji pobjednik. Kći 46-godišnje Alicije Williams, Jessica, objavila je fotke na svom Twitter profilu uz opis: “Moja mama je bila mrtva/smrznuta glava u frizeru. Ubila je!”
Fotografije su ubrzo postale viralne, a objava ima više od 19 tisuća retvitova i oko 35 tisuća likeova. Mama kaže da su joj trebala dva dana da izradi kostim koji izgleda kao pravi frižider, s njezinom glavom unutra.

Prikaži sliku na TwitteruPrikaži sliku na TwitteruPrikaži sliku na TwitteruPrikaži sliku na Twitteru

My mom was a dead/frozen head in a freezer. She killed it!!

Malo se porezala, pa je iskoristila krv
“Trudila sam se napraviti ga realistično. Kopirala sam LG, izrezala sam ga iz folije. Željela sam da izgleda kao da je od nehrđajućeg čelika”, rekla je Williams za ABC News, dodavši da je koristila dvije kartonske kutije. “Sve sam napravila sama, usput sam se i porezala”, rekla je smijući se.

“Odlučila sam iskoristiti tu krv, stavila sam je u frizer.” Bilo je važno, kaže, da joj glava izgleda mrtvo, ali smrznuto, pa je koristila kristale leda. Kako kaže, nije imala pojma da je kćer objavila fotke na Twitteru i da je instantno postala viralna.