NAJBIZARNIJI POSAO OVOJ DJEVOJCI DONIO JE BOGATSTVO: ‘Sjednem s njima, popijem piće, malo porazgovaram i u džep spremim 120 eura’(video)

Marcia Favre, glazbenica iz New Yorka, odlazi na spojeve s bogatim, starijim muškarcima koji joj plaćaju da popije čašu šampanjca s njima. Do sad je od toga zaradlia više od 7.000 funti. Po izlasku zaradi od sto do 250 funti premda je jednom prilikom za piće u baru, koje je trajalo pola sata, dobila 1.200 funti.
‘Svima preporučam ovaj posao. Treba vam 100 eura? Evo ih! Tako je jednostavno. Doslovce se pojavim, popijem piće, razgovaram ni o čemu i za to me plate. Zbilja lako zarađen novac’, kaže Favre.

No, Marcia nije slobodna, piše britanski The Sun. U vezi je s Josephom Kingom već deset godina. ‘Kad sam mu prvi put rekla što radim, mislio je da se šalim. Nije mogao vjerovati da mi ljudi plaćaju za piće i večeru. Onda se nasmijao’, kaže Marcia.
Joseph je 40-godišnji glazbenik koji podržava partnericu u njezinom poslu: ‘Bilo je puno različitih stvari koje sam ja radio kao glazbenik u New Yorku kako bih preživio. Morate biti kreativni. Shvatio sam da odlazi na piće s muškarcima koji su joj spremni platiti i tako onda mene može odvesti na piće.

Naravno da mi ne smeta!’
Joseph se ne mora brinuti da će se Marcia zaljubiti u drugog muškarca jer, priznaje, s većinom vrlo teško pronađe zajednički jezik: ‘Iskreno, ne osjećam poštovanje ni prema kome tko je spreman platiti mi za izlazak. Nikad se tako ne bih mogla zaljubiti. Nikad. Najgori spoj mi je bio s frajerom koji je bio nevjerojatno nizak. Nisam ga mogla pronaći. Sjedio je na stolici, a kad je sišao, bio je manji od mene. Bio je strašno dosadan i naporan. Najzabavniji spoj bio mi je jedan izlazak kad je bio vjetrovit dan pa je muškarcu odletjela perika. Potrčao je za njom da je uhvati, a ja sam se pravila da ništa nisam vidjela. I nije bio Donald Trump u pitanju, njemu bih naplatila 8.000 funti.’
Osim što joj plaćaju za druženje, Marcia često dobiva karte za koncerte i propusnice za backstage, avionske karte i ekstra bonuse od redovnih mušterija. ‘Kad sam se jednom našla u Los Angelesu, nazvala sam jednog ‘prijatelja’ i rekla mu da mi treba novac za šoping. Odmah mi je prebacio 800 funti’, priča i naglašava da se*s ne dolazi u obzir te da na spojevima provodi što je manje vremena moguće. Zbog toga često odbija večere, puno su joj draža kratka pića u barovima.
‘Nikad me nisu tražili se*s. Nikad. Nikad ne dopustim zbližavanje. Najnemoralnija ponuda koju sam imala bila je od jednog frajera koji me pitao hoću li provesti vikend s njim u Vegasu. Naravno, nije bilo šanse’, priča.

Kantautorica muškarce upoznaje preko stranice whatsyourprice.com koja povezuje bogate muškarce s lijepim, mladim ženama, a muškarci predlažu koliko su spremni platiti za spoj.

Njezin Joseph priznaje da bi mu ipak bilo draže da se bavi nečim drugim: ‘Nikad je ne bih tražio da prestane. To je u redu. Njezin posao nam ne stvara nikakve probleme u vezi i dobro zarađuje. A bi li mi bilo draže da to ne radi? Naravno da bih bio najsretniji kad bismo bili neovisni i bogati, kad bismo putovali i odlazili na odmore umjesto da radimo, ali život je takav.’

Marcia zasad ne namjerava odustati jer se znalo dogoditi da u jednom tjednu zaradi 1500 eura za
samo jednu čašu šampanjca.

Izvor: jutarnji.hr