Otkriveno kako vam u samo 9 sedmica mogu narasti novi zubi

Moderna tehnologija i metoda dr. Maoa daje šansu da se u usnoj duplji ponovo razviju i izrastu vlastiti zubi i to u roku od devet sedmica.

Otkriće dr. Jeremy Maoa sa Columbia University, po svemu sudeći, nova je senzacija i revolucionarno otkriće u medicini, a posebno u stomatologiji.

On je nedavno objavio rezultate svoga istraživanja za regeneraciju zuba.

Otkrio je nešto nevjerovatno…

Uz pomoć skele za zube koja sadrži matične ćelije iz organizma, koristio je svoju DNK i uspio regenerisati nove zube, piše “Aura”.

Uz pomoć matičnih ćelija dr. Maoa iz SAD-a tvrdi da će novi zubi narasti za svega – 45 dana!

Ovo otkriće moderne tehnologije obećava svijetlu budućnost u stomatologiji i čovječanstvo uopšte. Moderna tehnologija i metoda dr. Maoa daje šansu da se u usnoj duplji ponovo razviju i izrastu vlastiti zubi i to u roku od devet sedmica.

– Obnavljanje izvađenih zuba traje tačno devet sedmica. Uređaj – skela za zube sa matičnim ćelijama treba biti postavljen na područja gdje nema zuba. U prvoj fazi organizam će se navikavati, nakon toga prihvatiti ćelije, a zatim i regenerisati korijen zuba.

Jednostavno rečeno, matične ćelije iz vašeg tijela se koriste za zamjenu nepostojećih zuba. Zatim, zub postaje jedno sa okolnim tkivom. To je tako jednostavno. To će poboljšati proces regeneracije i to će rezultirati u prilično brz oporavak – objašnjava dr. Jeremy Maoa s Columbia University.

Leave a Reply