Perverzni seks ima 10 zlatnih pravila koja garantuju put do vrelih noći punih strasti

“Kinki” seks, što bi rekli Amerikanci, može da znači mnogo toga, ali u osnovi “kinki” je sve što se razlikuje od “običnog” seksa i standardnih poza i zahteva slobodouman pogled na seksualnost.

Neki bi rekli da su oni koji su skloni perverznijem seksu zapravo devijantne osobe bizarnog ukusa, ali seksolozi smatraju da je reč o osobama koje su otvorene i koje vole da uživaju u seksualnim igricama.

Predstavljamo vam malo bliže njihov “način života” koji može i te kako da vam začini boravak u postelji sa voljenom osobom a, uz to, možete da proverite i koliko ste zaista perverzni. Ako postoji nešto što do sad niste probali, požurite, kako biste se pohvalili laskavom titulom perverzne osobe.

Osnovno vezivanje – Dakle, ne morate voljenu osobu vezati sa 30 metara grubog užeta, ali možete se poslužiti lisicama, ešarpama, pa i kravatom. Poenta je da partner oseti vašu kontrolu, a vi njegovo poverenje.

Povez na očima i slušalice – Potpuno poverenje ukazujete nekome ako dozvolite da vas veže, stavi vam povez preko očiju i gurne slušalice u uši. Iščekivanje, adrenalin, poverenje – sve to vodi ka apsolutnom zadovoljstvu.

Igrajte se hranom – Na vama je da li će to biti med, šlag, rastopljena čokolada, jagode ili čak viski u njenom pupku, ali ovaj “tabu” morate isprobati.

Uloge – Kako biste razbili monotoniju u spavaćoj sobi posvetite se glumi. Neka neko bude pacijent, a neko doktor… on učenik, ona profesorka… igrajte se i oslobodite se tako što ćete ubediti sebe da ste vi zaista neko drugi i da je dozvoljeno sve za šta su vas ubeđivali da je “no-no”.

Koristite igračke – Vibrator, dildo, masažeri, kuglice… u krevetu je sve dobrodošlo ako je namenjeno obostranom uživanju. Muškarci vole da vide ženu kako se zadovoljava, a žene vole da im muškarci dodatno nadraže telo tokom odnosa.

Spenking – Ne, ne mislimo da nekoga treba da “ubijete od batina”, ali lagani udarci po partnerkinoj zadnjici uvešće vas u igru seksualne moći koja u krevetu i te kako pali vatru koju je teško ugasiti.

Nevaljale reči – Opustite se i oslobodite jezik. Kažite sve ono što vam je na pameti, a inače biste mislili da je veoma nepristojno. Budite kreativni, budite nevaljali i osetićete kako vam je prijatno kad sa partnerom tako otvoreno pričate.

Probajte analni seks – Možda će vam se dopasti, možda neće, ali da biste barem prišli tituli “perverznjaka”, morate ga barem probati. Počnite polako, uz predigru i dosta opuštanja i poverenja.

Seks u javnosti – Endorfin i adrenalin pomešani zajedno čine da vaša seksualna energija eksplodira. Da li će vas neko videti ili ćete uspeti da se izvučete? Da li ćete isprobati terasu svog stana ili toalet u restoranu? Sve to zavisi od vas, ali ovo morate probati. Napomena damama: možda bi trebalo da razmislite o tome da obučete suknju.

Isprobajte razne poze – Postarajte se da osetite jedno drugo u svim mogućim pozama. Ako ste dovoljno otvoreni i iskreni, onda je nebo granica. Da li ćete voditi ljubav uza zid ili ćete uživati goli ispod ćebeta (dodatni nadražaj u vidu tkanine po osetljivoj koži nije na odmet), nije bitno, važno je da isprobate svoju kreativnost i izdržljivost.