PLJAČKAŠ VRATIO 20.000 EURA KOJE JE UKRAO

Jedan nemenovani 27-godišnji Francuz, je odlučio da posle tri godine vrati 20 hiljada eura koje je ukrao sa svojim saučesnikom od sedamdesetogodišnje starice… decembra 2013. godine a sve zbog toga jer ga je izjedala krivica.

20. decembra 2013. godine tada sedamdesetogodišnja strarica je otišla u banku gde je podigla 20 hiljada eura, a samo nekoliko minuta kasnije, nakon izlaska iz banke postala je žrtva pljačke neimenovanog pljačkaša.

U martu ove godine kada se vratila kući, starica je videla ispred vrata jedan veliki buket cveća, bez ikakve posvete.

Nekoliko dana nakon što je primila buket cveća, jedan muškarac joj je pozvonio na vrata, a u rukama je imao još jedan buket. Baki i njenoj kćerki je s buketom uručio i kovertu u kojoj se nalazilo 20 hiljada evra.

Policija je tek 22. maja ove godine uspela da uđe u trag pljačkašu koji je uhapšen, a brzo je i priznao da je on bio jedan od dvojice koji su pre četiri godine opljačkali baku ispred banke.

Nije želeo da kaže ime saučesnika, ali je priznao da je to bila velika greška i da se od tada neprestano kaje. Pušten je da se brani sa slobode, ali ga uprkos svojoj “poštenosti” ipak čeka suđenje.