POD STALNIM SAM STRESOM I PRITISKOM. MOJ MUŽ, KAO I NJEGOVI RODITELJI ME SVAKODNEVNO MALTRETIRAJU…

Pod stalnim sam stresom i pritiskom. Moj muž, kao i njegovi roditelji me svakodnevno maltretiraju i ponižavaju jer sam rodila 4 djevojčice, za mene prekrasna bića, za njih predmet i razlog podsmijavanja i ponižavanja mene kako osobe koja sam ih donijela na svijet.

Nakon svake djevojčice koju sam rodila znala sam da ću ponovo morati da rodim i nadala sam se da će iduće biti muško, ne zato što je meni bitno nego da skinem teret sa leđa, ali Bog je dao 4 djevojčice. Najgore od svega je to što evo 3 godine više nemogu nikako ni ostati u drugom stanju, muž me slao na bezbroj pregleda koji pokazuju da nema problema i da bih trebala ostati trudna, ali iz nekog razloga ne mogu.

Godine prolaze, imam 34 i bojim se da ukoliko uskoro ne ostanem trudna i ne rodijem to muško dijete, tog nasljednika da ću i ja i moje djevojčice da završimo na ulici, jer moj muž je na sve spreman pa i na tako nešto, pogotovo ako mu tako nešto naredi njegova mama. Noćima ne spavam, znojim se ne znam na šta će sve ovo izaći…