POMIJEŠAJTE OVA 2 SASTOJKA I UNIŠTITE I BILO KOJI CISTE I MIOME! (PROVJEREN RECEPT)

Nevjerojatan lijek koji ćemo vam predstaviti ima samo 2 sastojka, ali je izuzetno učinkovit u borbi s mnogo različitih zdravstvenih problema, posebno za ciste i miome. Prvi sastojak ovog lijeka je čuvarkuća, naširoko korisna biljka koju su u početku uzgajali Rimljani i Grci.
Latinski naziv čuvarkuće znači “uvijek živi”, a ova biljka je definitivno zaslužuje svoje ime jer nudi brojne ljekovite nutrijente, posebno kada je riječ o liječenju ciste i mioma.

Narodni lijek protiv ciste i mioma 
SASTOJCI
300 g lišća čuvarkuće
500 g meda

PRIPREMA
Prvo, nasjeckajte lišće čuvarkuće i dodajte med poslije. Neka tako odstoji 2-3 dana, sve dok se sastojci potpuno ne natope.
Kako koristiti
Konzumirajte lijek ujutro, na prazan želudac, prije nego što jedete ili pijete bilo šta drugo. Nemojte konzumirati ništa narednih 2 sata.

Ovaj lijek ima sposobnost da stimulira metabolizam i očistiti tijelo od toksina. Čak i ruski liječnici preporučuju ovaj lijek, s obzirom na činjenicu da je izuzetno koristan u slučajevima kardiovaskularnih bolesti. Na kraju, kao što je spomenuto u samom početku, ova nevjerojatna kombinacija je izuzetno učinkovita u liječenju cista jajnika i mioma maternice.