POSTANI NEODOLJIVA SVAKOM MUŠKARCU: 4 tehnike flertovanja koje nikad ne omanu

Kad je flert u pitanju, neke žene jednostavno imaju urođenu sposobnost da pokažu sve što žele i da privuku interesovanje muškarca. Neke se, s druge strane, jako muče i jednostavno nemaju rezultate. Uz ove ćeš 4 tehnike zasigurno privući pažnju frajera.

Daj mu kompliment

Zvuči kao jeftin trik ali komplimenti uvek pale. Naravno, to ne sme biti besmislen kompliment nego nešto zbog čega će se još sutra sećati dobrog osećaja koji je imao kad je bio s tobom. Pohvali njegov uspeh, plesne pokrete ili smisao za humor – komplimenti o izgledu su još uvek malo otrcani.
Koristi svoje telo
Način na koji stojiš pored njega može postići da danima ne može da te izbaci iz glave. Ne govorimo ni o čemu vulgarnom, samo o činjenici da muškarci padaju na žene koje se dobro osećaju u svom telu.

Pravi se važna
Ženama bi ovo moglo teško pasti jer je hvalisanje više muški stil, ali tu i tamo je dobro pohvaliti se. Ne kažemo da moraš nabrojati sve što si ikad uradila u životu i da od muve praviš slona, ali ako imaš nešto na šta si ponosna, pokaži to. Skromnost je vrlina, ali niko se sutradan ne seća one skromne, nevidljive cure.

Pokaži interesovanje
Nažalost, muškarci su pomalo blesavi kad je u pitanju čitanje znakova. Mi mislimo da im jasno pokazujemo da nam se sviđaju, a oni ne registruju te znakove. Ako ti se sviđa, potrudi se da to stvarno i zna, inače je lako moguće da ćeš sanjariti o njemu a da on o tome nema pojma.