Prvi poljubac

“Spartanac, daj nešto konkretno i upotrebljivo o Muško-Ženskim odnosima”

“Dobro, dobro…”

Siguran sam da vam se tema dopada. Ako za neke momente u životu imam frejm baj frejm haj definišn (Vuk Karadžić i Engleski) video memoriju, to je za prve poljupce. Ne samo prvi poljubac u životu, već i ostale prve poljupce sa ostalim devojkama.

Ne znam momci da li ste svesni koliko je prvi poljubac sa devojkom bitan. Taj poljubac mogu da nazovem temelj vašeg romantičnog odnosa. Pošto je taj poljubac veoma bitan želim da…

Želim da, kada se poljubite, da joj mozak eksplodira i da nakon toga izgleda kao nadrogirana.

Nije lako doći do ovakvog doživljaja prvog poljupca, ali tome treba da težite. Ako ne doživite savršen prvi poljubac, to ne znači da neki od narednih neće biti savršen.

“Spartanac, kada poljubiti i kako se pripremiti za taj trenutak?”

Ako želite momci dobar prvi poljubac, morate da povećate zainteresovanost (zaljubljenost) u dovoljnoj meri kako bi “otpuštanje te tenzije” doživela u obliku eksplozije (odnosno naleta hormona) prilikom vašeg poljupca. Kako to uraditi? E pa dobrodošli na moj sajt. Ukratko, humorom, flertom i dubokom konekcijom (tri stvari na kojima radite na prvom i narednim sastancima).

Što se tajminga tiče, generalno pravilo je na kraju drugog sastanka. Međutim, ako se nađete u momentu gde ste sami, i gde je savršen trenutak za poljubac, i prirodno krenete jedan ka drugom – Uradite to.

Takođe, uvedite je u taj momenat. Bilo tišinom punom “elektriciteta”, ili bacanjem pogleda ka njenim usnama dok flertujete (čime polu svesno dajete znake vaše namere), ili čak nekom rečenicom na primer “Uradiću sada nešto što i ja i ti želimo celo veče” (potom se nagnite polako i poljubite je). Neke devojke neće čekati vas, već će, od prevelike tenzije, same krenuti da vas poljube.

Što se poljupca tiče – NEMA JEZIKA. Preklopite vaše usne i ostanite tako nekoliko sekundi i odvojite se. “Spartanac, ali ja bih se ljubio sa njom celo veče” – Strpljenje prijatelju moj. Dividende će doći. Uvek je ostavite gladnu vas.

Želim vam puno lepih i strastvenih poljubaca.

Na vašoj sam strani.

Ako ste zainteresovani za puno puno više od ovoga, odnosno za moju školu ljubavi razmislite o mojim knjigama Ključ i Dijamantsko jezgro.