Sa tobom je a još uvek voli bivšu: 5 znakova da je u njegovom srcu i dalje ona, a ne ti

Sa tobom je a još uvek voli bivšu: Neki bivši parovi, nakon nekog vremena, zaista mogu da ostanu u prijateljskim odnosima i da ponekad zajedno popiju kafu. Međutim, to nipošto ne uključuje druženja u kasnim večernjim satima i daleko od očiju javnosti.

 

Večita dilema oko toga da li bivši partneri mogu da ostanu prijatelji čini se da i dalje ne jenjava. Pravi odgovor, koji se može generalizovati na sve bivše ljubavi, jednostavno ne postoji. Međutim, u nastavku saznajte na kojih pet znakova bi trebalo da obratite pažnju ukoliko sumnjate u vašeg partnera.

1. “Lajkovanje” slika

Ako je još uvek ima među prijateljima na društvenim mrežama, tu i tamo će joj nešto “lakovati”. Normalno je ukoliko lajkuje neke važne događaje u njenom životu, kao što su novi posao ili veridba. Međutim, ako lajkuje svaku njenu sliku i objavu, to je već problem.

2. Druženje

Neki bivši parovi, nakon nekog vremena, zaista mogu da ostanu u prijateljskim odnosima i da ponekad zajedno popiju kafu. Međutim, to nipošto ne uključuje druženja u kasnim večernjim satima i daleko od očiju javnosti.

3. Dopisivanje

S vremena na vreme, oni mogu da razmene poneku poruku, kako bi saznali šta je novo u njihovim životima. I on će ti za to reći jer nema razloga da bilo šta skriva. Ali, ako je to postalo konstantno dopisivanje o svemu što im se događa u životu i koje ti sama otkrivaš, vreme je za razgovor.

4. Fotografije i stvari

Zašto bi inače čuvao zajedničke fotografije i stvari koje ga podsećaju na prošlost?

5. Brani je

Ako krene da se smeje na pitanje da li postoji još nešto između njih, to je u redu, jer je sasvim očekivano smejati se besmislicama. Međutim, ako njegov odgovor uključuje ljutnju i optužbe da si ljubomorna, to je verovatno zato što on oseća da tu postoji nešto što mora da sakrije.

index.hr