Seks sa momkom joj je bio LOŠ, pa je našla ljubavnika sa ŽENOM i DETETOM i sada moli za pomoć

Devojka ima problem – sa jednim momkom je u vezi, dok s drugim ima seks. Sve bi bilo ok da taj drugi nema ženu i malu devojčicu. Pa ipak, nije mogla da prekine i sada moli za pomoć.

Njen ljubavnik ima ženu i dete
NJEN LJUBAVNIK IMA ŽENU I DETEFOTO: PROFIMEDIA

Mnogim ženama je veoma teško da prekinu duže veze koje više ne funkcionišu. Ali, i da urade bilo šta da se to i promeni. Ova devojka je jedna od njih. Samo što je ona uradila nešto, tj. ono najgore – našla drugog.

Sa jednim spava, a sa drugim je u vezi
SA JEDNIM SPAVA, A SA DRUGIM JE U VEZIFOTO: PROFIMEDIA

“Imam neverovatan seks sa momkom koga znam od detinjsta – ali on je oženjen, a ja imam dečka. Znam da je to jako ružno, ali nikako ne mogu da se oduprem seksu i svim tim divnim osećanjima koja mi on pruža. Sa dečkom sam oko četiri godine – njemu je 29, a meni 27 godina.

Bilo nam je divno, ali to se sve promenilo pre nekog vremena. On je postao sebični lenština, a meni je muka od toga da se vrtim u krug.

A, moj ljubavnik… Baš je on bio taj koji mi se, sasvim slučajno, našao kao ‘rame za plakanje’. Njemu je 28 godina i drug je mog brata. Te večeri sam ga srela na ulici, zapričali smo se i otkrila sam mu kako mi je loše u vezi, pa i u seksu.

Uprkos tome što je oženjen i ima malu ćerku, predložio mi je da, onda, možemo nas dvoje malo da se zabavimo.

‘Šta? Dođavola!’, bilo je prvo što sam pomislila.

Onda sam osetila leptiriće u stomaku. Prvi seks nam je bio u kući njegove mame – ostavila mu je ključ da joj nahrani mačku. Usledio je i drugi, i ja više ne mogu da prestanem da mislim na njega. Zbog njega se osećam živom, on je probudio ono seksualno u meni, što baš dugo nije postojalo.

Znam koliko je sve ovo pogrešno. Ne želim da budem rasturačica brakova i ne bih mogla da se nosim sa tim. Ali, i dalje ne umem da mu odolim.”

Odgovor savetnika koji je devojka dobila:

“Da, možeš – potrebna ti je samo snaga volje. Podsećaj sebe da tako nešto ne vodi nigde. To je afera bez budućnosti. Čini mi se da tvoj ljubavnik nema nikakvu želju da napusti ženu i dete – ne, dok ima najbolje iz oba sveta. Pomisli samo na njegovu ćerku. Pritom, dok nisi sa njim ti ne radiš ništa. Dakle, imaš lošeg dečka i ljubavnika, ali ne pomeraš se sa te tačke. Trebalo bi da se obratiš svom momku i kažeš mu šta osećaš, da želiš da se malo više potrudi i da ti treba uzbudljiviji seksualni život. Nikada više nemoj da se vidiš sa ljubavnikom. Pa čak i ako ne upali sa tvojim dugogodišnjim partnerom, uvek se seti da negde na svetu postoji prava osoba koja će te tretirati onako kako bi trebalo.”

(thesun.co.uk)

J. P. P.