SPAVALA SA 14-ORICOM dok joj je MUŽ bio U SOBI PORED, a ukupno je imala 3 000 partnera u krevetu

Britanka Meri Calvert spavala je s više od 3000 muškaraca. Ona, kao i njen suprug Beri, doživljavaju seks kao radnju za koju nije potrebna ljubav. Zbog svoje strasti prema seksu i izmeni partnera, par je pre 17 godina otvorio svingerski klub u engleskom gradu Šefildu, koji do danas uspešno posluje.

Kako su oboje strastveno zaljubljeni u seks i svinganje, odluka je pala sama od sebe. Meri je imala samo 19 godina kada se udala, a sve do 28. godine, Beri je bio jedini muškarac sa kojim je spavala.

No, tada je suprug kući doneo časopis za svingere te joj predložio da pronađu neki par sa kojim će moći da eksperimentišu. Iako joj se ideja nije odmah svidela, zaključili su da vredi probati.

Prva izmena partnera s drugim parom prošla je ‘zabavno i prijatno’, priča Meri. Od tada, svaki slobodan trenutak koristili su za svinganje.

– Iznenada, sve je postalo uzbudljivo. Često, dok sam na poslu uhvatim sebe kako zamišljam šta bih novo probala u seksu i prošli bi me trnci – priča Meri.

– Spavala sam sa 14 muškaraca na svingerskom okupljanju u Mančesteru. Sećam se da sam, za vreme puta, bila nenormalno napaljena. Sledeći dan me sve bolelo, kao nakon vežbanja u teretani – rekla je Meri te objasnila da se uvek oseća sigurnom, jer je njen muž uvek u sobi s njom ili u nekoj od susednih