TAJNA OTKRIVENA: 6 načina da budete najbolje seksi ljubavnice

Ceo život pokušavate da shvatite šta to vašoj ljubavi (ili ljubavima- ne sudimo) treba u krevetu? Najnovije istaraživanje pokazalo je da ovih šest (slovima 6) saveta ne smete da preskočite ako hoćete da vam mužjak/ci donosi kafu i ružu krevet. Zauvek.Zagrevanje situacije počinje i pre ulaska u super spavaću sobu. To je kao predigra same predigre. Dobra sarma, punjena paprika ili paprikaš nikako ne smeju biti hladni. Još ako dodate malo domaćeg sira na sve to još bolje, ali može i feta, nemamo svi familiju na selu.

2. NIKAKO SE NE BOJTE EKSPERIMENATA

Eksperimenti su osnovna stvar. Ako hoćete da ga vežete za radijator, samo napred. Ako hoće da ga udarate oklagijom, priuštite mu to. Hoće daljinski, može! Ne libite se da pokušate bilo šta, neskafa u krevetu vredi svakog truda.

3. NAMAŽITE SE

Može ulje, može pekmez, može i eurokrem. Ko šta ima. Oskudna su vremena, mora se voditi računa o svakom dinaru. A šta će vašeg mužjaka naložiti više nego da vidi kako ste kućevni.

4. NEMOJTE SLUČAJNO DA PRESKOČITE KOLAČE

Kakva ste vi to dama na ulici, domaćica u kuhinji i kurva u krevetu bez kolača? Spojite 3 u 1, kao ona neskafa zbog koje sve i radite i pokažite mu šta znate. Naš predlog za ovu nedelju – šne nokle.

5. SAD SE OKRENI I POGLEDAJ GA PRAVO U OČI
Bolje u oči da gledate nego u špansku ili, ne daj bože, tursku seriju. Nema tog mladog ili starog pavijana koji će ostati imun na vašu taktiku jer oči su oči, a zub je zub.

6. BACITE TELEFON

Znamo da je telefon naš arhi neprijatelj u spavaćoj sobi. Dobar toki-voki ili interfon je mnogo bolje rešenje. Manje zrači, više je retro, a i možete da mu nalepite šljokice. Toki-vokiju, a možete i parteru – ko šta voli.