TRAŽIM NEKOG MUŠKARCA KOJI MOŽE BAREM 4 SATA DNEVNO…

Nezasitna sam i samo bih još…

Teško mi veze postaju jer svaki od njih mi da nogu sa isprikom da sam naporna i prezahtjevna. Jednostavno ne mogu ispuniti moje želje i zahtjeve i odustanu od mene..
Puno me to frustrira jer ne mogu vjerovati, da ne postoji niti jedan muškarac koji može biti toliko aktivan i izdržljiv. Ulijenili su se sto posto i za ništa nisu, čast izuzecima ako postoje.
Ja sam inače atraktivna i aktivna žena, obožavam one stvari raditi i baš uživam u njima samo ne dovoljno jer još nisam srela muškarca koji može izdržati taj tempo. Ne mogu ih nabrojati koliko ih je prošlo kod mene, ali niti jedan nije zadovoljio moje potrebe i baš mi je žao zbog toga..
Ne tražim da može četiri sata u komadu, dapače voljela bih da to bude četiri puta dnevno po sat vremena zaista bih se zadovoljila sa time.
Kada radim te stvari osjećam se živahno i baš ispunjeno, vjerujem da je puno žena takvih kao i ja samo mnoge se srame priznati. U obzir dolaze mlađi i stariji od mene bitno mi je da ima kondiciju i da je siguran da to može izdržati. Ja sam Nina i imam 25 godina. Ako je netko za neka mi se javi slobodno ja ću odgovoriti..