ULTIMATUM BRANISLAVINOG MUŽA: Prevarila si me sa Lukasom, primiću te nazad – ali pod ovim uslovom!

Ljubavni trougao Aca Lukas- Branislava Pašalija- Sonja Vuksanović čini se da polako dobija epilog. Veza pevača i atraktivne Lozničanke je nedavno završena. A neposredno pre tog kraha oglasio se i Branislavin muž, koji je u celoj priči bio povremeni akter. Njegovo oglašavanje bilo je zapravo ultimatum koji je uputio svojoj ženi, a tim ultimatumom pridružio se velikom broju muževa u Srbiji koji na iste ili slične načine ucenjuju partnerke.

Branislava Pašalija

Brak Željka Pašalije i Branislave koji imaju sina i koji su živeli u Crnoj Gori, ozbiljno je uzdrman. Iako su zvanično i dalje u braku, za vreme uzbudljivh emotivnih dešavanja, nisu bili zajedno. Pisalo se da je brak pukao upravo zbog afere sa Lukasom.

A pre nego što se pojavila vest da je afera pevača i njegove bivše-sadašnje žene završena, Željko je “izneo svoju ponudu”: “Obriši sve zajedničke slike sa Lukasom i prestani da me javno blamiraš i možeš da se vratiš”.

Ponuđeno-prihvaćeno? S obzirom da je Branislava na Instagramu zaista i obrisala zajedničke fotografije sa pevačem, možda je ultimatum uradio plodom (na pretnje koje je ranije upućivao i Branislavi i Lukasu reagovalo se tišinom suprotne strane).

Željko najčešće nije ćutao, pa je juče na Instagramu, nakon što je vest o prekidu burne ljubave postala i zvanična, napisao: “Sve to ludo, drogirano i je***o”. Mnogi su, iako on nije ni pomenuo ime supruge i pevača, njegovu poruku povezali upravo sa njima (danas je njegov profil nestao sa lica Instagrama).

Sve liči na pravu sapunicu, a tom utisku najviše doprinosi to što se sve dešava pre očima javnosti. Tamo negde daleko od medija, dešavaju se ovakve priče.

I svaka strana u bilo kom ljubavnom trouglu, svakom svojom rečju i ponašanjem, kaže više o sebi nego o drugima.

Ko je kriv, a ko je najviše nevin, teško je prosuditi, i to verovatno najbolje znaju glavni akteri. Granica da se ona druga, odnosno treća strana ne ugrožava, mora da postoji kakav god da je uzrok, početak, zaplet i rasplet jedne ljubavne drame.

Ultimatum koji je u ovoj priči jaka reč, čuje se često u našoj zemlji na relaciji muž-žena.

Bez ikakve polne diskriminacije i davanje prednosti bilo kome, gotovi svi ti ultimatumi su veoma okrutni.

Kada ih muškarac postavlja (a najčešće je on taj koji ih postavlja), tiču se i izgleda njegove supruge, načina na koji se predstavlja drugima (način=garderoba koju nosi), njenog ponašanja, na svim poljima, od odnosa koje ima sa prijateljima, kolegama. Ultimatumi brane i bilo kakav nagoveštaj “njenog slobodnog ponašanja”, a ocena šta je to slobodno ume da bude ne samo sporna nego i sramna.

Ljubav, veze, raskidi, praštanja, sve to može i dešava se, ali samo bez ultimatuma.

J.M.

Dnevna doza zanimljivosti!