Zaljubljena sam u jednog momka već godinu i par mjeseci. Od dana kad smo prvi put izašli, postao je moje sve. Svidjeli smo se jedno

Zaljubljena sam u jednog momka već godinu i par mjeseci. Od dana kad smo prvi put izašli, postao je moje sve. Svidjeli smo se jedno drugome. Međutim, zavoljela sam ga i previše.. Poslije mene imao je dvije veze. Nismo se čuli tako često, jer mi je bilo neprijatno pisat s njim, a ovamo znam da je u vezi, da nije moj.

Prije mjesec dana prekinuo je s djevojkom s kojom je dugo bio u vezi i javio se meni. Pisali smo kao prije, tjerao me da mu kažem da ga volim. Iako ga volim, to nisam rekla. Imam i ja ponos. Pokušavala sam nekoliko puta da nastavim dalje, da ga prebolim, al nisam mogla..

Srce mi govori da je on taj, da je moj pravi. Teško mi je da se borim za njega, mada znam da je i njemu stalo do mene, jer mi je dokazao to i to sasvim slučajno. Ljubomoran je na svakog muškarca s kojim pišem i pokušam ono nešto, a ljubomora je znak da mu je stalo, valjda.. Ljudi pomagajte. Sama ne znam šta da radim više.

Izvor: ispovesti.com